Adriana Lima

Pesubrändi Victoria’s Secret ingel Adriana Lima tunnistas 2006.aastal GQ ajakirjale antud intervjuus, et on veendunud selles, et seks peaks olema asi, millega tegeldakse alles pärast altari ette astumist. “Kõik minu poiss-sõbrad on pidanud seda otsust austama. On üsna selge, et kui sa ei suuda seda lubadust austada, siis pole sa minu jaoks piisavalt hea,” sõnas Lima, kes toona käis kohtamas NBA korvpallur Marko Jarićiga, kellega abiellus 2009.aastal. Kahjuks on paar nüüdseks lahku läinud.

Lauljatar Ciara ja tema profijalgpallurist kaasa Russell Wilson tõotasid oma suhte alguses, et elavad kuni pulmadeni tsölibaadis. Tähtis päev saabus 2016.aasta 6.juulil, mil paar pärast sõrmuste vahetamist lõpuks teineteisele anduda tohtis. “Ma tõesti usun, et kui seksi asemel esmalt keskenduda sõpruse loomisele, ehitad sa suhtele palju tugevama vundamendi. Lisaks on seks tunduvalt parem kellegagi, kes sinuga samu väärtusi jagab,” on Ciara oma otsust hiljem kommenteerinud.

Lauljatar Jessica Simpson oli möödunud kümnendil üks kuulsamaid süütuse propageerijaid ning edastas oma teismelistele fännidele ohtralt toetavaid ja julgustavaid sõnumeid. “Süütus on lahe ja seksikas,” teatas ta näiteks 2000.aastal ajakirjale People antud intervjuus. “Minu süütus on miski, millele saan kindel olla. See defineerib mind,” rääkis ta toona. Simpsoni tollane poiss-sõber ja hilisem abikaasa Nick Lachey tunnistas samas ajakirjandusele, et sellise vaga tüdruksõbraga on keeruline leppida, ent ta austab Jessica otsust. Paar on nüüdseks ammu lahku läinud ning Simpson on õnnelikus abielus Eric Johnsoniga, kellega sai hiljuti juba kolmanda lapse.

Populaarse poisteansambli Jonas Brothers liige Kevin Jonas kandis teismelisena kuulsat “vooruslikkuse sõrmust”, millega näitas kõigile oma fännidele kristlikku eeskuju, mille kohaselt tuleb ahvatlustest ja lihahimust kõrvale vaadata ning end oma tulevase abikaasa jaoks hoida. 2009.aastal abielluski Kevin pärast kahe aasta pikkust suhet Danielle Deleasaga. “Ei teagi, miks me end nõnda kaua piinasime. Oleks pidanud abielluma samal päeval, kui kihlusime, sest ootamine ajas hulluks,” naljatles Jonas ajakirjale People antud intervjuus.

Supermodell Miranda Kerr ja tema Snapchati loojast abikaasa Evan Spiegel paljastasid 2017.aastal The London Timesile antud intervjuus, et ei seksinud teineteisega enne abiellumist, kuigi kiusatus oli Miranda jaoks peaaegu ületamatu. “Evan on väga traditsiooniliste väärtuste ja konservatiivse meelega. See oli tema otsus,” paljatas Kerr, kellel oli juba eelmisest suhtest näitleja Orlando Bloomiga poeg Flynn. Nüüd kasvatab supermodell oma praeguse abikaasaga poeg Harti ning ootab oma kolmandat last.

Nüüdseks suure skandaaliga lahku läinud lauljatar Mariah Carey ja meelelahutaja Nick Cannon tunnistasid 2008. aastal Daily Mirrorile antud intervjuus, et kuna nad jagavad sama religiooni ja väärtuseid, siis on nad otsustanud vooruslikud olla ning seksiga abieluni oodata. “Teineteisele andumine ja armastuse jagamine on palju erilisem, kui sellega oodata,” tunnistas Mariah. Nick, kes oli varasemalt jaganud voodit paljude kuulsustega, sealhulgas ka Kim Kardashianiga, ilmselt siiski süütu polnud.


2007.aastal rääkis lauljatar Carrie Underwood ajakirjale Slate, et ei julge enne abiellumist seksist isegi mõelda. 2008.aastal kohtas ta oma praegust abikaasat Mike Fisherit, kellega 2010.aastal ka abiellus. Paar on siiani õnnelikult koos ja alles hiljuti tervitasid nad koos ka pisipoeg Jacobit.


Hilary Duff on samuti üks neid teinitähti, kes noortele eeskujuks olles reklaamis palju abielu-eelse seksi pahesid. “Üks põhjusi, miks ma otsustasin seksiga oodata, on asjaolu, et see on nii tavaliseks muutunud. Abielu-eelset seksi peetakse normaalseks, tundub lausa, et absoluutselt kõik on juba üksteisega maganud!” tunnistas ta ajakirjandusele. “Minu jaoks on näiteks väga keeruline see, kui sul on vanem poiss-sõber ja siis inimesed kohe eeldavad… Minule aga meeldib süütu olla!” rääkis ta ajakirjale Elle 2006.aastal.


“Sõprade” staar Lisa Kudrow hoidus ihumõnudest enne oma tollase peigmehe Michael Sterniga abiellumist. 1995.aastal antud intervjuus selgitas näitlejatar, et ei pea ennast niivõrd konservatiivseks, kuivõrd lihtsalt kardab oma seksuaalsust. “Minu jaoks tundus õige see teema tulevikku lükata ja öelda iseendale, et Lisa, sa hoiad ennast just sellise mehe jaoks, kes sind väärib. Ja sina pead väärima seda meest, kes on nõus sind ootama!”


Ameerika staarisaate võitja Jordin Sparks tuleb väga range kristliku taustaga perekonnast, kus “vooruslikkuse sõrmused” olid kõige aluseks. Sparks, kes on nüüdseks abielus maailmakuulsa meesmodell Dana Isaiah’ga ning ootab ka oma esimest last, on ajakirjandusele asja kirjeldanud järgmiselt: “Ma ei taha jagada osakesi oma hingest paljudele eri kuttidele — ma tahan anda oma terviku ainult sellele ühele õigele mehele sellel ühel õigel ööl. Ja see õige öö on minu pulmaöö!”