Philadelphiast pärit spordikirjanik Jack Jokinen postitas Twitterisse veidra avastuse, mis on üle maailma kuulsust kogunud, vahendab Mirror.

Jokinen sai kutse liituda grupiga "Next Door", kus on naabritel võimalik hädaolukorras teistelt abi paluda. Juba enne liitumist märkas Jokinen grupis palvet, mis oma totrusega igasuguse liitumise soovi kustutas.

Anonüümne kasutaja, kes läheduses elas, oli gruppi postitanud palve, milles kutsus naabreid üles omale "toidurongi" looma.

Nimel oli peagi perre sündimas esimene laps ning noorpaari suuri emotsioone varjutas kohutav hirm, et nad ei saa piisavalt magada või süüa. "Üks, mida ma kõige rohkem kardan, on mitte piisavalt magamine, et olla õiges tujus oma naisele toe pakkumisel, mida ta vajab, et lapse sünnitamisest taastuda."

Mees tõi välja, et tema hinnangul oleks väga õige luua mitu erinevat "rongi", et terve naabruskond uue lapse ellu kaasata. "Sellepärast ma panen kokku "toidurongi" või "vaimse-tervise-kontrollimise-rongi" või "kas-teil-on-täna-abi-vaja-rongi". Toidukord oleks suurepärane. Kui sa tunned ennast piisavalt hästi, et enne saabumist ühendust võtta ja küsida, kas meil veel midagi vaja on, siis see oleks veelgi ägedam."

Kuigi Jokinen arvas alguses, et kuulutusest on veidi informatsiooni puudu ja kindlasti on paaril mõistlik põhjus, siis lähemal uurimisel selgus, et nii tegelikult ei ole.

Paar oli kuulutusele lisanud ka plaani, milles oli kirjas 30 kindlat sööki, milline nende lemmik on ning milliseid komponente kokkamisel vältima peaks.

Kui keegi noortele vanematele süüa ei tahtnud teha, pakuti võimalus ka tolmu pühkida, koeri jalutada või nõusid pesta.

Kõige jahmatavam oli aga noore isa avaldus, et kui nad see päev inimesi näha ei soovi, on naabritel võimalik toit õue külmkappi panna, mille ta sinna peagi muretseda kavatseb.