Wisconsini osariigis elav Steve Ruppel vaatas "Kapten Marvelit" Rothschildi linnas asuvas kinos 104 korda, millega oli juba senise rekordi purustanud, aga siis otsustas ta filmi veel 12 korda vaadata, et number ikka suurem oleks.

"Ma arvasin, et see kõige hullem asi, mis ma kunagi teinud olen. Ma arvasin, et see on võimatu, ütles Ruppel kohalikele uudistele WSAW.

"Ma polnud isegi kindel, miks on see üldse rekord, aga mingil hetkel, et peaksin selle siiski ära tegema", ütles Ruppel.

Steve Ruppelil on ka päevatöö, mille kõrvalt oli tal kuidagi võimalik vaadata 14 268 minutit ühte ja sama filmi. Mees kinnitas, et ta pidigi end töölt vabaks võtma või tegema pikemad lõunapausid, et oleks aega filmi aina uuesti ja uuesti vaadata. Kui Ruppel polnud nädavahetustel millegi muuga hõivatud, siis veetis selle aja kinos, aga kuna ta vaatas filmi nii mitu korda uuesti, siis hakkas see ühel hetkel igavaks muutuma, mistõttu keskendus mees mingitele kindlatele detailidele, et magama ei jääks. Kõige rohkem suutis ta "Kapten Marvelit" ühe päeva jooksul vaadata seitse korda.

Guinessi rekordite raamatusse pääsemiseks ei piisanud ainult kinopileti esitamisest. Ruppel pidi tegema endast pilte filmipostrite ees ja tõestama teiste ütluste alusel, et tõesti käis nii palju kinos.

Ruppel on aga veendunud, et kui keegi peaks tema rekordi murdma, siis tema ei jaksaks seda enam uuesti ületada, sest see nõuab liiga palju tööd.

Sel nädalal linastub Marveli Kinouniversumi 22. film "Tasujad: Lõppmäng" (“Avengers: Endgame”), mis kestab natuke üle kolme tunni ja mille kohta ennustatakse, et see võib teenida avanädalavahetusega rekordilise ühe miljardi suuruse kassatulu. Eks oma rolli mängivad selle juures ka need fännid, kes vaatavad filmi tõesti mitu korda uuesti. Kas keegi vaatab ka seda lausa 116 korda või rohkem? Täiesti võimalik.