Angelina Jolie ja Brad Pitt on oma abielu lõplikult lahutanud. Radar Online andmetel on Jolie teinud ringi ka testamendi. Selle järgi saab kogu tema varanduse 17-aastane Maddox, kes on teinud kaasa ka Jolie produtseeritud filmis.

Paari erimeelsused said alguse 2016. aastal, kui Pitti süüdistati oma laste ahistamises ja väärkohtlemises. Just Maddox oli see, kellega toimus Pittil eralennukil konflikt, mis viis lahutuseni. Uurimine lõpetati ja Pittile süüdistust siiski ei esitatud.

Maddox on terve lahutuse vältel hoidnud ema poole ja teda toetanud.

Angelina Jolie plaanib panna Maddoxi juhtima oma filmi- ja produktsioonifirmat. Maddox pärib ka tema 116 miljoni suuruse varanduse. Ülejäänud viis last jäävad testamendist välja.

Angelina Jolie ja Brad Pitt on adopteerinud kolm last: pojad Maddox Chivan Thornton Jolie-Pitt, kes on lapsendatud Kambodžast ning Pax Thien Jolie Vietnamist ja tütar Zahara Marley Jolie-Pitt, kes on adopteeritud Etioopiast. Lisaks on neil bioloogilised lapsed: tütar Shiloh Nouvel Jolie-Pitt ning kaksikud Knox Léon Jolie-Pitt ja Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.