Vanilla Ice

Mees, kes 1990. aastatel tootis järjest mitu edetabeleid vallutanud singleid, kaotas oma mõju kui looming enam nii edukaks ei osutunud. Nüüd on Ice hoopis kinnisvarainvestor ja noorte investorite õpetaja ning mentor.

Peter Ostrum


Kuigi rohkem populaarsust kogus film "Charlie ja šokolaadivabrik" just Johnny Deppi osalusega, siis tegelikult ei olegi see originaal. Algses filmis Charliet mänginud Peter Ostrum on praegu hoopis loomaarst.

M.C. Hammer

M.C. Hammer, sünninimega Stanley Kirk Burrel, oli üliedukas just 90ndate alguses. Nüüd tegeleb mees hoopis pulmade läbiviimisega ja IPadi äppide arendamisega.

Chris Owen

Kes siis ei teaks "Kuuma piruka" Sherminaatorit, kes oma nohiku oleku minevikku jättis kui esimest korda naist sai. Peale filmi edukat lõppu on Owen saanud vaid üksikuid rolle ja töötab hoopis sushi restoranis.

Danny Lloyd


Danny Lloyd oli tuntud eelkõige lapsena, mil osales filmis "The Shining". Ilmselt lapsele idee näitlejaks saamisest ei meeldinud ja täiskasvanuna hakkas ta hoopis seafarmeriks, kust liikus edasi bioloogia õpetaja ametile.

Ariana Richards

Naine, kes sai tuntuks filmist "Jurassic Park" on täna hoopis palju auhindu võitnud kunstnik.

Sarah Michelle Geller

Geller, kelle kõige tuntum roll on Buffy sarjas "Vampiiritapja Buffy", tegeleb nüüd hoopis ettevõtlusega toidu- ja kokandusmaailmas.

Angus T. Jones

Kas on kedagi, kes ei teaks telesarjast "Kaks ja pool meest"? Charlie Sheen ja Jon Cryer koos mänginud Jonesi roll oli just see poolik mees, Jake Harper. Nüüd peab noormees hoopis ürituste korraldaja ametit.

Jack Gleeson

Praegu viimast hooaega jooksva menusarja kõige kurikuulsam tegelane Joffrey oli hoopis Jake Gleeson. Peale sarjast lahkumist tundis Gleeson, et elu Hollywoodis ei ole temale. Teatas fännidele, et paneb näitleja ameti maha ning läks hoopis kooli.

Allikad: Planet Radio, Simplemost