23. aprillil Tondiraba jäähallis esinenud Loboda avaldas sotsiaalmeedias, et korraldaja Euroshow Group OÜ kadus koos rahaga ja polnud kõikidesse kohtadesse isegi lava organiseerinud, vahendab Bublik.

Lauljanna teatab, et Tallinnast Riiga jõudes selgus, et korraldaja Teimuraz Topchiashvili on kadunud ja seda koos rahaga, mis muusikutele maksma pidi. Sellest olenemata võttis bänd vastu otsuse, et jätkab tuuri, sest kõige olulisem on siiski publiku meeleolu.

Täna jõudis Loboda Vilniusesse, kus ootas neid ebameeldiv üllatus. Selgus, et isegi lava ei ole olemas. Korraldaja ei olnud maksnud ei lava, sõu ega valgustuse eest. Kahjuks ei ole bändil ka endal inimest, kes kõik ära oleks korraldanud. Lauljanna tunnistab, et kuigi oli valmis kõigile kasvõi ilma lavata esinema, siis linna ametnikud seda ei lubanud.

Korraldaja pettuse tõttu teatab Loboda, et on sunnitud tühistama oma toimuma pidanud kontserdi Vilniuses ja 27. aprillil toimuma pidanud esinemise Klaipedas. Kaliningradis kontserti proovib bänd oma jõududega päästa.

Mis puutub esinemise korraldanud Eestist pärit Teimuraz Topchiashvili, siis lauljanna lubab isiklikult kindlaks teha, et mees saab raskelt karistatud ning hoiatab ka teisi artiste, et temaga koostööd ei tasu kindlasti teha. Mehe nime ja välimust näitas oma sotsiaalmeedias ka lauljanna mänedžer.

Sama mehega on probleeme olnud ka varem. Eelmisel aastal tühistas Valery Leontyev oma esinemise just sama inimese tõttu. 2016. aastal oli probleeme grupi Руки Вверх esinemisega, kes vaid 4 tundi enne algust, et kontserdi korraldus on väga puudulik ja vajas kõvasti täiendust nii valgustuse, heli kui ka visuaalidega.