Särav kleit, perfektne meik ja isegi kontsad all - just selline on olnud Kate piltidel, mis tehtud kõigest napid tunnid pärast tema laste sündi. Nimelt on ta traditsiooniliselt tulnud haigla ette, kus piltnikehordid agaralt ootamas. Muidugi ustav abikaasa William kõrval seismas.

Teda vaadates ei tihkaks arvatagi, et alles ta ju sünnitas. Daili Mail kirjutab, et Meghan aga midagi sellist ei taha. Tal on isegi Kate'ist kahju, kes sunnitud säärast näitemängu läbi tegema.

Arvatakse, et Meghan on valinud kodusünnituse kasuks ning beebi tuleb ilmale Meghani ja Harry kodus Frogmore Cottage'is Windsori lossi aladel. Varasemalt on meediat teavitatud, et sünnituse detailid on privaatsed ja uudist lapse sünnist jagatakse avalikkusega esimesel võimalusel, ent esmalt tähistatakse sündmust privaatselt pereringis.

Sotsiaalmeedias levivad isegi kuuldused, et äkki on laps praeguseks sündinud, ent vähemasti Briti meedias on neid kõlakaid vaiksemaks tõmmatud. Sellele, et laps pole sündinud ega sünni ka täna, viitab The Suni andmetel seegi, et Londonis toimub täna suur maraton ja auhindamistseremoonial on lubanud osaleda ka prints Harry.

Mis aga puutub esimesse pilti lapsest, siis on üpris tõenäoline, et see avaldatakse Harry ja Meghani ametlikul Instagrami lehel "Sussexroyal", mis loodi aprili hakul. Praeguseks on sel üle 5,3 miljoni jälgija.