Põhja Ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt lõi 25aastane Christopher 2017. aasta 31. detsembril kella 3 ajal öösel Tallinnas Vana-Posti tänaval asuvas ööklubis 30aastast meest rusikaga kaks korda kaela ning näo piirkonda.

Süüdituse kohaselt jätkas ta kannatanu ründamist ja lõi teda jalaga keha piirkonda ning kaks korda rusikaga vastu pead. Pärast seda, kui 30aastane mees oli Christopheri rünnakust eemaldunud, lõi 29aastane Uku kannatanut kahel korral rusikaga näkku.

Oma tegevusega põhjustasid süüdistatavad kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse, häirisid kõrvaliste inimeste õigusrahu ja turvatunnet ning panid toime avaliku korra raske rikkumise.

Tänasel istungil võttis Arop süü omaks ning ütles, et ta kahetseb juhtunut.

Nüüd kohtuni jõudnud intsident leidis aset Club Hollywoodis heategevuslikkul räpipeol Blacklisted, kus esinesid teiste seas peale Aropi ka ühiskonnakriitiline Abraham. Pidudesarja eesmärk on õilis – üheskoos Sipelga14 ja Abrahamiga kogutakse asendus- ja lastekodude lastele raha, et luua sealsetele lastele hoolimata nende üleelamistest võimalus helgeks tulevikuks. Paraku lõppes detsembrikuu pidu Aropi ja Abrahami vahelise kaklusega.

Publiku andmetel toimus kontserdiõhtul klubis kaklus. Räpparid läksid väidetavalt omavahel tülli. Uku Arop, artistinimega Arop kinnitab, et tüli päädis politsei väljakutsumisega ning tema ning ta vend Chris viidi käed raudus minema. Esialgne klubikülastaja versioon, et ka Abraham politsei poolt kaasa viidi, ei pea paika. "Olime Chrisiga hommikuni jaoskonnas," sõnas Arop toona Publikule.