Prints Williami ja hertsoginna Kate'i kolme lapse sünd on möödunud otsesõnu avalikkuse suure tähelepanu all. Juba napid tunnid pärast sünnitamist on Kate tulnud kaamerate ette, et lapsest esimesed pildid tehtaks.

Meghan säärast tähelepanu ei soovi, mistap otsustas üldse kodusünnituse kasuks. On räägitud, et tähtaeg oli möödunud nädalavahetusel. Ent ühtegi uudist ei tulnud. Prints Harry osales pühapäeval hoopis Londoni maratoni auhinnatseremoonial.

Metro kirjutab täna, et võib-olla on laps juba sündinud. Nad viitavad, et paleest kinnitati eile, et prints Harry sõidab järgmisel nädalal Hollandisse, ta osaleb Amsterdamis mitmetel ametlikel kohtumistel.

Tema minek oli pikka aega lahtine. Ühe allika sõnutsi tahtis Harry vahetult pärast lapse sündi kindlasti perekonnaga olla, just seetõttu kinnitati tema minek nii hilja. Kas võib oletada, et laps ongi sündinud ja ta saab praeguse nädala perega veeta?

Lisaks leidis Briti meedias kajastust, et kuninganna Elizabeth II käis mõne päeva eest Meghanil ja Harryl külas. Äkki vastsündinut vaatamas? Samas on toodud välja ka kuningakoja ametlik põhjendus, et kuninganna käis lihtsalt lapselapse Harry ja ta abikaasa koduga tutvumas.