Kontserdikorraldaja teatas, et Terminaator astub lavale põhisoojendaja rollis korraliku tunnise setiga, lisaks astub enne õhtu peakangelasi üles ka Soome rokkbänd Santa Cruz.

Kreem räägib Kroonikale, et kui neile pakkumine tehti, võtsid nad bändikaaslastega päevakese mõtlemisaega. Tunnike põhisoojendajana sisustada on päris mahukas väljakutse... Kreem muigab selle mõttekäigu peale. "Tunnike pole meile midagi, saame alles soojaks. Tegelikult aga natuke kõhklesime. Mis seal salata, soojendusbändid ei saa kasutada täit lava ja tehnikat. See on kirjutamata reegel. Aga pole midagi, peab minema ja olema ise kõva mees."

Eesti mõistes on Terminaator vaieldamatult muusikas tipptegijate hulgas, ent Kreem ütleb ratsionaalselt, et tol õhtul on ikkagi peaesineja Bon Jovi. "Ennekõike tema õhtu, seepärast tullakse, kuid meil oli hea meel väljakutse vastu võtta. Olen juba saanud ka tutvusringkonnast head tagasisidet - wow, et kaks ühes sel õhtul."

Kreem toob välja, et Terminaatoriga on nad soojendusbändiks olemise osas varasemalt ka mitmed pakkumised tagasi lükanud. "Meelakkumine see pole. Aga mulle see muusika sobib. Bon Jovi plakat rippus mul teismeeas ikka väga pikalt toaseina peal. Tunnen seda muusikat läbi ja lõhki, armastan seda."

Ehk õnnestub lava taga nooruspõlve iidoliga kohtuda ja juttu vesta? Kreem sellele suuri lootusi ei pane, aga lisab, et kes teab. Tema teada on on Jon Bon Jovi väga sümpaatne ja tore inimene, tal on kaks jalga maas. Kõik sõltub Kreemi sõnutsi artistide puhul ka mänedžeri tahtest. Kreem teab isegi näiteid, kus olukord nii hull, et mõnele staarikesele ei tohi keegi läheneda, kui too lavale läheb, kõik peavad suure kaarega eemale hoidma.

Kas kontserdil kuuleb termika legendaarseid hitte? Kreem ütleb, et kõik põhilood tulevad kindlasti. "Kui Bon Jovi fännid olid noored ja kuulasid toonaseid hitte, kuulasid ka termika esimesi katsetusi," viitab ta. Kontserdil lööb Terminaatoriga üle pika aja kaasa ka kunagine liige, klahvpillimängija Harmo Kallaste. Temaga koos tuleb esitusele näiteks " Ainult sina võid mu maailma muuta".

Lauluväljakul avatakse 2. juunil väravad kell 16. Terminaator astub lavale kell 19.45. Bon Jovi kell 21.15. Üritus lõppeb südaöö paiku.