Kui oled Elisa kasutaja


1. “Ivalo”

Sellel nädalal on meil seriaalifännidele pakkuda tõeline maiuspala – alates 2.maist näitame Elisa Seriaalimaailmas esimest korda maailmas laineid löönud kahte uut sarja, mis on Elisa rahvusvaheline omatoodang ning mis telekavadesse ei jõua! Niisiis ongi ainuke võimalus neid vaadata just meie Seriaalimaailmast! Esimene neist on “Ivalo”, mis on seni Elisa kõige menukam seriaal ning meil nähtav korraga kõik 10 osa. Tegevus toimub Soomes Lapimaal, kus noor naispolitseinik (Eesti seriaalihuvilistele tuttav Soome sarjast “Pulss”) Nina Kautsalo teeb kohutava avastuse ühest tundras asuva maja keldrist. Leid toob kohale Saksa viiruseid uuriva teadlase Thomas Lorenzi ning järsku leiavad Nina ja Thomas ennast väga ebatavalise kriminaaluurimise keskelt.

2. “Kõik patud”

Teiseks sarjaks on “Kõik patud”, mille esimene hooaeg oma kuue osaga on samuti korraga vaadatav. Tegevus toimub taas Soomes, kus noor kriminaaluurija Lauri saadetakse oma kunagisse kodukanti, kus kahe mehe mõrv raputab konservatiivset väikeküla. Paariliseks saab ta elunautleva Sanna. Uurija on sunnitud vastu astuma keerulisele tõele tema enda mineviku kohta kodus ja samal ajal jahtima mõrtsukat Põhja-Soome maapiirkonnas.

3. “Lõks” - 2.hooaeg

Kui TV3 kanalil sai sellel nädalal näha seriaali “Lõks” 2.hooaja esimest osa, siis Elisa Seriaalimaailmas saad ette ära vaadata lisaks esimesele osale veel ka järgmised neli osa ehk kokku on meil vaadatavad uue hooaja viis esimest osa! Ei pea ootama, millal viis nädalat mööda läheb, et teada saada, mis ühes sinu lemmikseriaalis toimumas on – võta teleris lahti Elisa Seriaalimaailm ja vaata kohe! Järgmised osad lisanduvad samuti juba lähinädalatel ning loomulikult on samas vaadatav täies mahus ka sarja 1.hooaeg! Tegu on kodumaise põneva ja musta huumoriga vürtsitatud sarjaga politsei mõrvarühmast. Sarja peategelased on noor mõrvarühma juht Maria (Ingrid Margus) ja arvutinohikust Alex (Pääru Oja), kelle vastuolulised isikupärad ning vürtsikad vastasseisud aitavad lahendada ka esmapilgul võimatuna tunduvad juhtumid.

4. "Kursk"

Elisa videolaenutusest saab vaadata tõsielulist katastroofifilmi nimega “Kursk”. Filmi aluseks on unustamatu lugu Venemaa tuumaallveelaevast Kursk, mis uppus 2000.aasta augustis Barentsi mere põhjas. 23 madrust võitlesid töötamast lakanud allveelaevas oma elu eest, samas kui nende perekonnad võitlesid meeleheitlikult bürokraatlike takistuste ja võimatute šanssidega, et saada vastuseid ning neid päästa.

5. “Ben on tagasi”

Samuti on Elisa videolaenutusse jõudnud jõuline draama nimega “Ben on tagasi”, kus särava peaosa teeb Julia Roberts. 19-aastane Ben naaseb ootamatult jõululaupäeva hommikul oma pere koju. Beni ema Holly (Roberts) tunneb kergendust ja võtab poja rõõmuga vastu, kuid muretseb, kas poeg suudab kaineks jääda. Tormilise 24h jooksulpaljastuvad uued tõed ning ema armastus poja vastu pannakse proovile. Eluline, südamlik ning valus film näitab, mida inimesed lähedase kaitsmiseks on valmis tegema.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


"Deadpool 2“ (2018)

2016. aastal said maailma kinosõbrad tuttavaks Marveli universumi kõige omapärasema antikangelasega. Selleks on endine eriväelane ja palgasõdur Wade Wilson (Ryan Reynolds), kellest äärmuslike ja ta välimust pöördumatult moonutanud eksperimentide tagajärjel sai surma külvav ja kontrollimatult teravmeelitsev üliinimene Deadpool. Nüüd on Deadpool tagasi!

Olles hädavaevu üle elanud sõraliste eluohtliku rünnaku, asub moonutatud välimusega sööklakokk (Wade Wilson) täitma oma unistust saada Ebbingi kuumimaks baarmaniks, õppides samas elama ilma maitsmismeeleta. Selleks, et oma ellu uuesti vürtsi saada, peab Wade võitlema ninjade, yakuza kõrilõikajate ning seksuaalselt aktiivse koertekarjaga, rännates mööda maailma, avastamaks perekonna, sõpruse ja maitse tähtsus - ning teenimaks välja oma kohvitassil seisev tiitel "Maailma parim armastaja".

Osades Ryan Reynolds ("Palgamõrvari ihukaitsja"), Josh Brolin ("Sicario"), Morena Baccarin ("Firefly"), Brianna Hildebrand ("Deadpool"), T.J. Miller ("Silicon Valley"), Zazie Beetz ("Atlanta"), Eddie Marsan ("Sherlock Holmes") ja Hayley Sales ("Supergirl"). Lavastajatoolil istub action-veteran David Leitch ("John Wick", "Atomic Blonde").

Lavastaja: David Leitch


Kui oled Telia kasutaja


1. Dokumentaalsari "Aspergeri-kamba turnee“ ("On Tour With Asperger's Are Us“)

Vaadatav Telia HBO keskkonnas.

2. "Lõbus perekond"

3. "Soosik“ ("The Favourite“)

4. "Esimene inimene“ ("First Man“)

5. "Lotte ja kadunud lohed“ – eksklusiivselt ainult Telias


Kui oled Netflixi kasutaja


1. "The Last Summer"


2. "Knock Down The House"

3. "The Wandering Earth"

4. "Dead to Me"

5. "I Think You Should Leave with Tim Robinson"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "The Age of Innocence"


2. "Hulk"

3. "The Incredible Hulk"

4. "Fast and Furious" 1-6

5. "Top Gun"