Kuigi esmapilgul võib tunduda, et Adamson on tugevuse ja naiste enesekindluse väljendamiseks otsustanud poseerida karvaste kaenlaalustega, mis ka modellide seas üha enam populaarsust on kogunud, siis nii äärmuslikuks ta veel läinud ei ole, räägib ta Kroonikale. "Kuna tegemist on pildiga, mis on tehtud hetk enne päikseloojangut, on päike juba väga suure nurga all ja iga lohk kehal jätab väga suured varjud, täpselt see on juhtunud ka kaenlaalusega. Minu jaoks isiklikult ei ole keha raseerimata jätmine märk naiselikkusest või enesekindlusest."

Lauljanna sõnul on tõeline enesekindlus miski, mida väliste teguritega tekitada ei saa. "Mina olen arvamusel, et enesekindlus tuleb seest ning seda ei anna juurde ei raseeritud ega raseerimata kaenlaalused, ilus meik, stiilne riietus ega mitte miski muu väline."

Sarnane lähenemine on Adamsonil ka tõelise naiseliku iluga. "Mina pean naise juures tõeliseks iluks seda, et naine on kontaktis iseendaga, teadvustab oma väärtusi ja elab oma tões. See tähendab, et naine on ka enesekindel ning ta ei sõltu enam kellegi teise hinnangutest ega arvamustest. See teeb naise minu arvates tõeliselt ilusaks."

Siiski peab naine tunnistama, et alati ei ole ta nii kindel olnud. "Saan öelda, et ajaga on minu arvamus ilusast ja enesekindlast naisest tohutult muutunud, sama palju ilmselt nagu ma ise. See oli veel alles umbes 4 aastat tagasi, kui ma ei julgenud ilma meigita kuhugi minna, sest ma ei tundnud end ilusana, peitsin oma ebakindlused meigi taha."

Selline suhtumine toob Adamsoni hinnangul siiski ainult kahju. "Kui oma ebakindlusi peita, siis kahjuks kipuvad need ajapikku aina suurenema ja inimesed lähevad nende peitmisega lõpuks ekstreemsustesse. Oleme ju kõik näinud naisi, kes on teinud meeletult iluoperatsioone või süstinud oma näo niivõrd ära, et nägu on lõopuks moondunud, aga ometigi ei ole nad ühelgi hetkel siiski enesega rahul olnud, hoolimata sellest, kui palju nad end süstisid või lõikasid, sest ebakindlused tulevad seestpoolt."

Ka seksikusest rääkides ei lähe Adamsoni fookus enesekindluselt ära. "Seksikas ja seksikus on enesekindlus. Enesekindel naine või mees tunneb end oma kehas hästi ja see, kui hästi ta end tunneb ei sõltu sellest, kui ilusad inimesed tema kõrval on - teised inimesed, kes head välja näevad ei õõnesta tema enesekindlust. Ja kindlasti on see mehe ja naise puhul oluline, sest me kõik oleme näinud neid mehi ja naisi, kes kohe tõmbavad pilgu enda peale, hoolimata sellest, et võib-olla nende stiil või riietus meid ei kõneta, kõnetab hoopis midagi, mida sõnadesse panna ei saa."

Ja seda miskit kaunil Helenil jagub!