Koos Victor Cronega astub lavale viis taustalauljat, kelle seas on lisaks Stig Rästa, Dagmar Oja, Kaido Põldmaa, Kaire Vilgatsile ka Rootsist pärit laulja Lars Gunnar Säfsund.

Säfsund on 43-aastane laulja, kes kaasa teinud ka mitmes muusikalises etenduses. Näiteks mängis ta Simon Seloteni Maxim teatri ooperis "Jesus Christ Superstar" ning Mark Coheni muusikalis "Rent".

Juba pühapäeval ootab neid ees esimene proov. “Ootame isegi põnevusega palju asi arenenud on, sest osaliselt tehakse etteastega seonduv lõpuni valmis Tel Avivis. Keskne idee on sarnane Eesti Laulu finaaliga, aga kõike on edasi arendatud,” on Eesti delegatsiooni juht Tomi Rahula sõidu eel positiivselt meelestatud ja lisab, et kohe pühapäevases lavaproovis salvestatakse Victor Crone lõpp-etteaste jaoks vajalikud eriefektid. “Tundub, et korraldusmeeskonnal on selge arusaam meie soovidest ja eeldatavasti läheb kõik plaanipäraselt.”

Victor Crone astub üles Eurovisiooni esimeses poolfinaalis teisipäeval, 14. mail. “Enesetunne on väga hea, ootan juba suurele lavale astumist. Tunnen end kindlalt, sest minu selja taga seisab suurepärane meeskond. Nüüd jääb üle vaid seda kõike nautida ja endast kõik anda,” on Eestit esindav Victor Crone suureks etteasteks valmis."