Nagu paljud kuninglike fännid arvasid, nii ka läks, prints Harry tühistas oma järgmise nädala reisi Hollandisse, vahendab Telegraph.

Prints Harry jääb Londonisse "logistiliste raskuste" tõttu, mis viitab reisi korraldusele. Selline otsus tähendab, et prints Harryl on võimalik jääda koju oma naisega, kes on kas väga kohe sünnitamas või äsja lapse ilmale toonud.

See ei tähenda, et prints Harry kõik reisid ära jäävad. 9. mail on planeeritud reis linna Haag, kus on tema ülesanne avada Invictus mängud.

Leidub ka fänne, kes usuvad, et prints Harry jätab oma reisi ära vaid austusest isa vastu, kes samal ajal Saksmaale reisib. Kogu tähelepanu peaks siis püsima prints Charlesil.

Üks Meghan Markle'i ja prints Harry maja lähedal elav fänn jagas väljaandega The Sun videot ka täna päeval toimunust. Videost on näha, et autodel paluti tee äärde seisma jääda ning politsei saatel sõitis mööda auto, mille tagumiselt aknalt paistis roosa tekk. Auto suundus Windsori lossi. Usutakse, et auto tähendab, et beebi on kas sündimas või juba autos.