Endine modell Rose Hanbury on abielus David Cholmondeley, kes on aadlitiitliga, kuid ka Rose on tänu esivanematele kuningliku perega seotud. Näiteks oli Hanbury vanaema kuninganna pulmas lilleneiu. Paar elab 106-toalises mõisas, mis asub veidi üle viie kilomeetri Kate Middletoni ja prints Williami omast. Ka nende lastele meeldib koos mängida, vahendab Nicki Swift.

Aprillis ilmunud The Daily Beasti kohaselt on kõlakad afäärist ringlenud juba ligi aasta, kuid kinnitust või tõestust saanud ei ole. Sellest olenemata, mõistsid paljud, et hertsogi ja hertsoginna suhtega ei olnud kõik päris korras. The Sun kohaselt on Middleton esitanud lausa soovi, et Hanbury sõprade seltskonnast välja arvataks, ellkõige omavahelise julma tüli tõttu, mida prints William lahendada proovis. Naiste tüli põhjus jäigi segaseks.

Esimese väite kohaselt sai prints William teise naisega asjad aetud juba siis kui Middleton kolmandat last ootas. Väljaanded teadsid ka rääkida, et nii kui sellised jutud liikvele läksid, oli naine mehe kodus ette võtnud ja otse aru pärinud. Jutud läksid nii hinge, et kuigi mees kõike eitas ja pealkirjade peale lausa naeris, siis lähedased tõdesid, et "uudis kõigutas paari suhet korralikult."

Kuigi kogu skandaali on varjutanud oletused, et Middleton on kõige rohkem tülis hoopis Meghan Markle'iga, siis selgub, et tegelikult on asjad hoopis teisiti. Hollywood Life kohaselt on Markle kõigi abielu lõhkuvate kõlakate ajal olnud just Middletoni kõrval. "Ta on lojaalne, seega muidugi jääb ta sellel raskel ajal oma perega," selgitas lähedane allikas.

Jutt, ilma ühegi reaalse tõendita, peaks olema miski, millega kuningliku pere paarid nii harjunud on, et neist enam väljagi ei tee. Allikate kohaselt on isegi kuninglikus protokollis kirjas, et selliseid jutte peab ignoreerima. Väited, et prints William ka naabrinaisega õrnalt läbi saab, läksid kuninglikule pereisale siiski nii korda, et ta otsustas reegleid eirata ja saatis väljaannetele ametliku hoiatuse. Ehk siiski oli, millele jälile jõuda, kui jutud nii konkreetselt peatama pidi?

Võib eeldada, et julmad süüdistused prints Williami suunas on hoogu saanud hoopis ühest varasemast skandaalist. 2017. aastal sai avalikuks video, milles oli näha, et prints William keerutab ümber Austraalia modelli Sophie Taylor ja flirtis veel lisaks hoopis teise naisega. "Võib kindlalt öelda, et Kate on selle üle kõike muud kui õnnelik," tõdes Vanity Fairi kuninglike ekspert Katie Nicholl.

Kõik need jutud on nii halvasti mõjunud, et nüüd, mil Middleton ja William oma 8. aastapäeva tähistasid, suutsid kuninglikud fännid selle üle vaid iroonilisi nalju visata. Paari tähtis päev sai suureks naljanumbriks. Ametlikule postitusele reageerisid fännid nii naervate kujutistega kui ka kelmikalt silma pilgutavate nägudega. Ajal, mil Meghan Markle'i poole vaadatakse elevusega, saab Kate Middleton vaid veidi kaastundlikke pilke.