Pühapäeva õhtul viidi hertsoginna nii salaja Scotland Yardi turvameeskonna saatel Londoni erahaiglasse, nii et isegi kuningapere teised liikmed ei teadnud. Pisipoeg nägi ilmavalgust kell 5:26 hommikul, vahendab Daily Mail.

Lapse sünnist teatamistele on kuninglikul perel ka kindlad nõuded. Teatama peab ka sünnituse algusest ning alles seejärel sünnist.

Esmaspäeva hommikul ei teadnud maailma meedia lapse sünnist veel midagi ning kell 15:51 teatas Royal Central Twitteris, et sünnitus on alanud. Teates oli ka palee kinnitus, kus tõdeti, et tuhud algasid esmaspäeva hommikul ja "laps peaks sündima mõne tunni jooksul". Juba 16:39 teatati poisi sünnist. Ei läinud kaua aega kuni selgus, et laps sündis hoopis kell 5:26 hommikul.

Kuigi algselt oli Twitteri postituse kell üks, siis nüüd vaadates oleks postitus ilmunud justkui kell 5:51 hommikul. Sama erinevus jääb silma ka teatega, et poiss on sündinud, mis nüüd oleks avaldatud justkui kella 5 ajal hommikul, 18 tundi tagasi.

Kuigi võib eeldada, et kellaaegade muutmisega võitsid värsked vanemad üle 10 tunni, et haiglast rahulikult koju jõuda, siis tekib küsimus, miks ei muudetud aegu õigeks ja sünnituse algusest teatati pea pool tundi peale sündi.