Avapidu austasid oma kohalolekuga sistusärimees Mart Haber, Kaja Tuisk, Kristina Viirpalu, staarkokk Imre Kose, ettevõtjapaar Enn ja Heli Veskimägi, teleprodutsendid Kaupo Karelson ja Monica Vichmann, ettevõtja Even Tudeberg ja moekunstnik Kristina Viirpalu, pankrotihaldur Arno Mägi, vastuoluline ärimees Meelis Lao ja paljud teised.

Burlesque etendused, pole dance’i koreograafia ja akrobaatika unikaalsest kooslusest sündivad lavanumbrid, stand up etteasted ja erootiliste tantsijate poolt evitav pinge on end uueks ööteatriks nimetava BonBon Clubi programmi põhielemendid.

Uus on ka klubi tegevuspaik. Saatuse tahtel asutakse ühes majas klubiga Hollywood. Naljahambad jõudsid juba märkida, et klubi Hollywood toimib justkui publikut ettevalmistav taimelava kogu esimese korruse hõivanud BonBon Club’ile. Eks aeg näitab, aga avapidu oli BonBon Club’ile loomupäraselt meeleolukas ja särtsu täis ning publiku seas ringlemiseks pidi parasjagu osav olema, et endale teed rajada. Piduliste hulgas märgati mitmeid prominente ning meediapildist tuntuks saanud nägusid.

Vinge tantsukava ja karakteritega kostitas külalisi Utopia Entertainment. Dancest Divas trupp esitas kauneid tantsu-ja laulunumbreid ning külalisi aitasid vastu võtta Müstika Tantsustuudio tuletantsijad. DJ-deks olid Pjotr Peterson, Alex Habarev, Mark Kittajev.

Peo naelaks kujunes USA’st pärit, kuid väga edukat karjääri ka Euroopas teinud laulja Diva Avari. Tema hitid "F*ckin Bitch" ja "Give Me Love" on saanud rohkelt eetriaega nii Euroopas kui USAs.

Klubi kahes saalis esitletud programmile lisas vürtsi BonBon Lingerie moeshow. 2019 aasta kevad-suvine ja House kollektsioon rõhutas segu naiselikust enesekindlusest ja provokatiivsusest ning ajatust elegantsist.