Musta värvi riietus tõi kokku nii uusromantismile kui Victoria ajastule omaseid detaile, vahendab Vogue.

Stylesi moe geenius Harry Lambert selgitas, et riietusega sooviti kokku sulatata tõelist naiselikkust ning rasket mehelikkust. "Ma arvan, et kõik ootasid, et Harry tuleb litrites, erksates värvides ja krooniga, kuid me valisime teise tee, mis loodetavasti üllatas."

"Peale sellist värvilist garderoobi on tore teha midagi veidi ootamatut. Selle välimuse mõte on võtta traditsionaalselt naiselikke elemente, nagu krooked, kontsaga saapad, võrkkangas ja pärlitest kõrvarõngad, aga siis kujundada need maskuliinseteks tükkideks, mis on paigutatud vastamisi kõrge vöökohaga pükstega ja tema tätoveeringutega. Mulle tundub, et see välimus on elegantne."

Lambert kinnitab, et riiete ja kangaste valimine oli tõeline koostöö, mis võttis kaua aega, kuid rahule jäid kõik. "Harryt on alati huvitanud moega eksperimenteerimine ja ta ei karda kunagi midagi uut proovida. Aastatega oleme selgeks teinud, mis talle meeldib ja ei meeldi. See on olnud loomulik eksperimenteerimise areng, mis on viinud selle välimuseni, mida täna näeme."