Hanbury sugugi esimene inimene oma perekonnas, kes on abielu ja sõprussidemete kaudu kõrgemasse seisusesse ja seltskonda proovinud pääseda. Rose'i isapoolne vanaema Lady Elizabeth Lambert oli kuninganna Elizabeth ll pulmas pruutneitsi ning meedia andmetel oli ta ka hea sõbranna riigipeaga ja üks ainukesi mittekuninglikke külalisi suursuguses pulmas.

Nagu Rose on aadlitiitliga mehele kosja läinud, nii ka tema õde Marina Hanbury. Kui Rose'i ja tema mehe, markii David Rocksavage'i vanusevahe on 23 aastat, siis Marina ja tema abikaasa, Durhami krahvi Ned Lambtoni vanusevahe on 20 aastat. Kogu situatsiooni teeb veel segasemaks tõik, et Rose oli enne enda abikaasaga kohtumist kihlatud oma õemehe pojaga.

Ka Rose'i enda abielu Davidiga sai keerulise ja kiire alguse. 2009. aasta juunis teatasid Cholmondeley esipaar, et nad on kihlatud. Järgmisel päeval tuli avalikuse ette, et nad ootavad kaksikuid ja vaid päev hiljem olid nad juba abielus. Chelsea linnavalitsuses vaikselt pulmad pidanud paarike sai esmakordselt lapsevanemateks sama aasta oktoobris, kui neile sündisid kaksikutest poisid. Kuna Davidi tiitel läheb pärast surma tema vanimale pojale, siis otsustasid vanemad, et tulevikus saab markiiks see kaksik, kes on sündides raskem.

Kui arvate, et aadlitiitliga David on pururikas, siis tegelikult pole minevikus modellina töötanud Rose'i abikaasa taskud sugugi rahast punnis. Pärast oma isa surma 1990. aastal päris David küll 118 miljonit naela, kuid enamik sellest on kinni investeeringutes.