"See oli Mardi ja Andruse enda soov. Saame aru, et fännidele on see suur pettumus. Kui saade läheb maha saatejuhtide tüdimusest, on see siiski parem kui see, et tüdinevad fännid. Ja vast ei ole Eurovision end Mardi ja Andruse jaoks igaveseks ammendanud ja tegemist on vaid pausiga," lisab Rajasaare lootusrikkalt.

"Eks kõik asjad lõppevad ära," selgitab Andrus Kivirähk Kroonikale. "Alustasime seda üheaastase naljana ja jäimegi tegema, aga nüüd tundus, et võiks ära lõpetada. See muutus tööks, mitte enam lõbuks ja tööd ma teha ei taha, muigab ta.

"Mind pole Eurovision ka kunagi huvitanud ja seda tüütum on seda vaadata, kuigi Mardiga on alati koos tore," kinnitab ta.

"Ma arvan et järgmine aasta ka ei tee enam. Mingi etapp on läbi. Üle 10 aasta oleme seda teinud. Mäletan, et esimene kord võitis Lordi, kui seda tegime," meenutab Kivirähk. Lordi võitis Eurovisioni aastal 2006, seega on duo legendaarseid etteasteid saanud nautida juba 13 aastat lausa.

"Kindlasti ei vaata ma seda, ei tee telekatki lahti," kinnitab ka Kivirähk, et harjumusest vaatama ta seda hakka. Fännidele, kes just tänu nendele Eurovisioni vaatasid ja duo huumorit nautisid kõrvale, soovitab ta: "Need, kes meieta poleks vaadanud, ärgu vaadaku ka seekord: mingu teatrisse või lugegu raamatut parem."