On teada, et ka varalahkunud Diana oli aadlike suguvõsast ning tema esivanemate seast leiame Archibald Campbelli (Archie on lühem versioon nimest Archibald), kes oli Argyll'i üheksas krahv. Ta elas vahemikus 1629 - 1685 ning ta oli Šoti protestantlik liider. Archibald hukati, sest ta oli Rooma-Katoliku James ll vastane.

Vastsündinud kuningliku beebi, kelle täisnimi on Archie Harrison Mountbatten-Windsor, perekonnanimi on aga austusavaldus printsi vanaisale Phillipile. Nimelt tema ei tohtinud oma neljale lapsele panna oma perekonnanime ehk Mountbattenit, sest tema abikaasa, Elizabeth ll otsustas, et lapsed saavad tema perenime Windsor.

Selline otsus olevat vihastanud printsi ja ta olevat vihastades karjunud: "Ma olen lihtsalt üks kuradi amööb!". Mõned aastad hiljem mõtles kuninganna ümber, kuid Mountbatteni perekonnanime said ainult need järeltulijad, kel ei ole kuninglikku tiitlit. Kuna pisike Archie ei ole ühegi tiitliga, otsustasid Harry ja Meghan, et tema saab ka oma vanavanaisa perekonnanime.