Sir Elton John on kahtlemata väga särav isiksus, mida see eepiline eluloofilm koos peaosalise Taron Egertoniga ka suurepäraselt portreteerib,“ märkis Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Just seepärast ongi meil eriti hea meel, et meil on võimalik fännidele pakkuda ka tükikest sellest säravast melust, mis toimub filmi Londoni esilinastusel ja sealsel punasel vaibal.“

Novod lisas, et eriline maiuspala fännidele on Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes esmaspäeval, 20. mail toimuva otseülekande puhul kindlasti ka see, et kohaletulnud näevad filmi ühtede esimestena maailmas. Kinode tavaprogrammi jõuab film alles 7. juunil.

„Ja loomulikult kogu möll ja sära Londoni punase vaiba suursündmuselt, kus kohal filmi suurimad staarid,“ selgitas Novod. „Kindlasti ei hoita sealse peoga ka tagasi, sest film ise on juba väga ekstravagantne, millele on heakskiidu andnud Sir Elton John ise ja mille lavastajaks on suurhiti "Bohemian Rhapsody" taga olnud Dexter Flecher. "Rocketman" on nii värvikas, et see on lausa alla 16. aastastele keelatud.“

20. mail toimuva esilinastuse eel toimub osalistele ka filmiviktoriin/auhinnaloos, kõik saavad kingituseks kaasa erilise vinüüli kujundusega plakati ning seejärel näeb pooletunnist otseülekanet Londoni ODEON Luxe Leicester Square kinost.

"Rocketman" on eepiline muusikaline fantaasia, mis räägib inimliku loo Elton Johni läbimurdeaastatest ja sellest, kuidas tagasihoidlik klaverigeenius Reginald Dwight transformeerub rahvusvaheliseks superstaariks koos kõigi selle teekonna valude ja rõõmudega.

Teos on tulvil suurartisti hittidest, mida esitab multitalent Taron Egarton ("Kingsman“, "Eddie The Eagle“). Teistes osades teevad kaasa Jamie Bell ("Billy Elliot“, "Nümfomaan“), Richard Madden ("Troonide mäng“), Bryce Dallas Howard ("Jurassic World“, "Black Mirror“).