Raadio 2 postitas oma Instagrami lehele muljetavaldava pildi, millel on kogu Onu Bella plaadikogu, mis muusikust Raadio 2-le jäi.

"Aasta tagasi meie hulgast lahkunud muusik, kirjanik ja raadiomees Onu Bella oli kirglik melomaan. Armastatud meelelahutaja soov oli, et tema kodune fonoteek leiaks ka pärast teda kasutust ja nii pärandaski ta selle oma kolleegidele," kirjutatakse postituse juures.

Selgub, et tohutus plaadikogus on nii mõndagi üllatavat, mida diskorid senini kasutada armastavad. "Bella kollektsiooni on 25 aasta jooksul kogunenud ligi 2000 plaati, millest suure osa moodustab progressiivne rock. King Crimson, Yes, Genesis, Jethro Tull ning nende liikmete sooloprojektid on Bella kogus aukohal. Samuti on olnud Bella kõrgendatud huviorbiidis Frank Zappa ja tema kaaslaste looming. Onu esimesed ja viimased plaadiostud on elektroonilise tantsumuusika vallast – trance ja techno olid ka tema viimaste dj-settide peamiseks valikuks. Lisaks sellele pakub Bella plaadikogu palju üllatusi: jaapani joodeldamist, skandinaavia folki, puhkusereisidelt avastatud kohalikke artiste, aga ka ohtralt eesti levimuusika obskuursusi."