Sama väljaande sõnul on Victor Cronel ja kogu Eestil kolm suurt probleemi, mis ei tundu lahendust leidvat. Näiteks on kogu lavatiim liiga aeglane ning nad jäävad pidevalt ise kaamerapilti. Selline viga oleks Eurovisionil vastuvõetamatu.

Teiseks kritiseeritakse ka Victori kõrgeid noote. "Kui ta oleks need kätte saanud, mida ma olen kuulnud ka, et ta suudab, siis oleks proov korda läinud. Kuid teisipäeval sõltub kõik sellest esimesest kõrgest noodist, kui see läheb täppi, siis läheb kõik muu ka."

Kolmandaks on aga Victori lavašouga kaasas käivad tormipilved, millega on jätkuvalt tehnilisi probleeme. "Ma pole näinud, et see töötaks korrektselt üheski proovis," põrutab eurofänn.

Kuid Eesti eurotiimi juht Tomi Rahula rahustab paanikasse sattunud fänne. "Eks meie lavašou vajabki rohkem timmimist, kui mõned teised. Korraldajate režissöör ja tema tiim näevad ka neid kitsaskohti ja teevad tööd, et järgmisest proovis oleks kõik vead parandatud," ütles otse Tel Avivist Kroonikale Rahula.

"Jah, efekt, mida kasutame polnud ühel proovimisel sünkroonis, kuid juba järgmisel oli. Selleks need proovid ongi, et asju arendada ja parandada."