Betsafe’i spordiennustuste analüütiku Ivan Špoli sõnul on meie võistlusloo „Storm“ edasipääsu koefitsient 1,50, mis tähendab, et Victor Crone astub 62,5% tõenäosusega üles ka laupäevases finaalis. „Finaalvõistlusel me Eestile esikahekümne sisse hetkeseisuga kohta ei ennusta. Kindlasti peab aga arvestama, et poolfinaal teeb oma korrektuurid ning live-esinemised ja rahvahääletus toovad kaasa faktorid, mis hoiavad põnevust viimaste sekunditeni,“ ütles Špol.

Poolfinaali puhul on Špoli hinnangul suureks teguriks ka see, et enamik meie naaberriike ning ka Victori kodumaa Rootsi astub üles teises poolfinaalis, mistõttu sealt Eesti poolt hääletada ei saa.

Portaali hinnangul võib esimese poolfinaali võitjaks pidada Kreekat looga „Better Love“, mille koefitsiendiks on tugev 2,20. Sellele järgnevad Küpros (4,20) ja Island (6,00). Teise poolfinaali favoriidid on Hollandi lugu „Arcade“ ja Venemaa „Scream“, vastavalt koefitsientidega 2,35 ja 3,85.

Meie naaberriikide Soome, Läti ja Leedu esitlused Betsafe’i hinnangul väga suure tõenäosusega tänavu finaali ei pääse.

Esimesest poolfinaalist pääsevad tõenäoliselt edasi:

1. Kreeka

2. Küpros

3. Island

4. Austraalia

5. Sloveenia

6. Portugal

7. Tšehhi

8. Belgia

9. Ungari

10. Eesti

Teisest poolfinaalist pääsevad tõenäoliselt edasi:

1. Holland

2. Venemaa

3. Šveits

4. Aserbaidžaan

5. Rootsi

6. Malta

7. Norra

8. Põhja-Makedoonia

9. Armeenia

10. Taani

Kogu võistluse favoriit on poolfinaalide eel Holland, kelle osalemine on laulu varajase avalikustamise tõttu korra juba kahtluse alla seatud.