Eile peetud lisaproov andis talle aga kindlustunnet ning kuigi ta eilse EuroClubis hiliseni läinud Nordic Party peo järel on ehk veidi väsinud, on tuju kokkuvõttes hea. "Nädal on imeline olnud! Oleme käinud Jeruusalemmas, paar päeva ka rannas käinud ja muidugi palju proove teinud."

"Valetaksin, kui ütleksin, et olen pärast proove rahulik olnud selle nädala jooksul. Esimese kahe proovi järel ei olnud ma väga rahul," tunnistab ta, et siiski saab asi iga prooviga aina paremaks.

Victor sõnas, et esmaspäeval saabub Tel Avivi ka teda toetama lisaks Eesti delegatsioonile perekond ja mõned sõbrad. Emadepäeva puhul palusime ka rääkida tal oma emast veidi, kes on tema sõnul tema hea sõber ja suur toetaja. Mida tahaks ta emale öelda: "Aitäh, ta on parim! Ta on mu suur toetaja ja sõber ja igatsen isa-ema, ema eriti," tunnistab ta.

Sõprussuhteid on loodud nii Venemaa delegatsiooniga, rootslaste, soomlaste ja norrakatega, aga eks Põhjamaad hoia ikka kokku ja just nendega ongi Victor enim aega veetnud.

Eesti fännidele on tal aga siiras tänu vaid edasi öelda: “Aitäh, et andsite mulle võimaluse siin olla. Teen tööd ja annan endast parima, et show saaks hea. Minu esimene eesmärk on finaal jõuda. Pöidlad pihku!"