Näiteks tunnistas Victor, et tema arvates ei olnud tema hääl ja laulmine mõnes kohas ideaalne ning mõned noodid läksid valesti. "Ma teadsin, et ma ei tabanud kõiki noote. Ma usun, et kõik esinejad tunnevad laval pinget. Miljonid ju vaatavad," tõdes ta. Kuid paljukardetud lavašou tehniline pool ning Victorit aidanud tiimi töö sujus esimest korda täiesti perfektselt. Seda ei suutnud uskuda ka laulja ise, kes küsis Eesti ajakirjanike käest, et kuidas telekast tundus.

Otse-eetris tehtud poolfinaal oli Victori jaoks ka veidi teistsugune, sest varem ei olnud saalis enne tema esinemist kottpime ning üllatuslikult olid publiku hulgas tulukesed. "Ma kuulsin nüüd, et neil olid käepaelad, mis helendasid."

Victor tõdes, et tema jaoks on tegemist suure pingelangusega ning täna kindlasti ka tähistatakse. "Ma teen seda Eesti jaoks, meie kõigi jaoks. Ma tundsin palju vastutust," ütles patriootlikult laulja ajakirjanikele.

Mis sõnum on meie eurolaulikul aga Eesti rahvale kodus? "Aitäh, et uskusite minusse. Ma tean, et mõnele ei meeldi, et ma olen rootslane, kes esindab teie riiki. Aga ma olen meeletult õnnelik ja tänulik, sest see on unistuste täitumine."