Youtube'is tuntust kogunud meigiguru Jeffree Staril on varandust nii palju, et kõige hinnalisemad asjad on peidus kapis, mis omakorda sisaldab kuulikindlat seifi. Seda saab avada vaid näpujäljega, vahendab E! Online. Lisaks oma firmale teenib Star lihtsalt Youtube'i kontoga üle miljoni USA dollari aastas.

Ometi jääb Stari palk üheks madalaimaks Youtube'i palgaks. Kõige kõrgema palgaga kontod on veebilehel Ryan Toys Review, Jake Paul ja Dude Perfect. Kõik kolm kanalit teenivad aastaga üle 20 miljoni dollari.

7-aastane Ryan, kes erinevaid mänguasju katsetab ja hindab, sai eelmine aasta üle 22 miljoni dollari. Dude Perfect, kus on videod uskumatutest trikkidest ja katsetest, teenisid 21 miljonit dollarit. Jake Paul teenis 21 ja pool miljonit dollarit.

Kui ühel kanalil on juba miljoneid jälgijaid, saab ühe reklaami eest küsida alates 75st tuhandest kuni 100 tuhande dollarini.

Kui Youtube just palka ei kõrgenda, on alati võimalus edu ka teisti ära kasutada. Lilly Singh, kes alustas Youtube'is, on praeguseks saanud lausa omatelesaate. Awkwafina alustas Youtube'i postitatust räpist, kuid on nüüd maailmakuulus filmistaar. Nii on läinud ka Kylie Jenneri ja paljude teistega.