1. Kreisiraadio - "Leto Svet"

2008. aasta Eesti eurolugu on peetud ka üheks halvimaks võistluslooks läbi aegade nii Eesti kui üldse Eurovisioni ajaloo jooksul. Serbohorvaadi-, soome- ja saksakeelne lugu jäi esimeses poolfinaalis 18. kohale ehk eelviimaseks.

2. Sandra Oxenrydi "Through My Window"

Kuigi lootsid mitmed eestlased, et rootslanna meile Eurovisionil edu toob, läks sootuks teisiti. 2006. aastal sai lugu poolfinaalis 18.koha.

3. Suntribe "Let's Get Loud"

Kuna lugu sarnanes üsnagi 2003.aastal Sven Lõhmuse kirjutatud looga "Club Kung Fu", siis ootasid mitmed eestlased poolfinaalist läbi saamist. Sellele vaatamata ei jõudnud me finaali, vaid jäime tol aastal poolfinaalis õnnetult 20.kohale.

4. Neiokõsõ "Tii"

2004. aasta sai Eestile saatuslikuks, sest just siis hakati korraldama Eurovisionil poolfinaale. Kuigi saatsid eestlased võistlusele ühe tõelise Eesti pala, siis ei läinud sellel nii hästi, kui algselt loodeti. "Tii" jäi poolfinaalis 11.kohale ning edasi pidime juba aastaid kohast finaalkontserdil unistama.

5. Jüri Pootsmann "Play"

2016. aasta Eesti eurolugu "Play" tõi Eestile läbi aegade halvima tulemuse Eurovisioni lauluvõistlusel, jäädes punktide arvult mõlema poolfinaali arvestuses viimasele kohale.