Üheks Kärsini nõuandeks oli kindlasti perefotod magamistoast eemaldada.

"Perepilt on väga armas, aga magamistuppa ma seda ei paneks. See on ikkagi koht, kus te kahekesti lustite ja on naudingud. Muidu mõtlete laste peale ja võite selle energia ära rikkuda. Pigem võiks olla sensuaalne foto teist kahest," kommenteeris Kärsin saates "Naabrist parem" osalejate Kersti ja Vallo magamistuba.

Kärsini kommentaar ehmatas Kersti ära, sest naise sõnul ei osanud ta arvatagi, et selline foto seksuaalelule halvasti võiks mõjuda.

"Valisime just foto, kus oleksime hästi väikselt. Et oleks tausta ja metsa, aga samas ka pere. Ma ei usu, et ma mõtlen selle pildi peale kui enda intiimelu elan," arvas Kersti.

Ka jagas Kärsin nõuandeid teistele osalejatele. Tema pilgu sattus nii ka Kirsika ja Raido magamistuba, mille puhul hakkasid Kärsinile kõige enam silma selle värvid, mis jätsid tema sõnul väga sensuaalse mulje. Mis Kärsinile aga ei istunud, oli paarikese voodi.

"Madrats on väga pehme, siin on väga halb massaaži teha," arvas Kärsin.
Lisaks kommenteeris Kärsin ka magamistoas olevaid tervavaid nurki. Kärsini sõnul peaks vaatama, et voodisse ei jookseks ka teravaid nurgad, sest need võivad nende energia suisa läbi lõigata.