Müüjana elatist teeniv Kova leiab, et ülemused ei võta ilusa välimusega naisi piisavalt tõsiselt. Samuti jääb ta välimus häirivalt ette ka naissoost kolleegidele, vahendab Daily Star.

Koval on kraad õigusteadustes ning hulgaliselt töökogemust, kuid olenemata sellest ei suuda värbajad teda piisavalt tõsiselt võtta.

33-aastane naine toob näiteks, et üks nõustaja soovitas tal intervjuudeks juuksed tumedamaks värvida. Lisaks hakkas ta ka prille kandma, et arukam välja näha. Kahjuks ei aita need siiski tulevikus, kui ta juba tööle on saanud.

Naine tunnistab, et on mõned korrad ka töölt lahkunud, sest ülemused on tema välimust kommenteerima hakanud. Olenemata sellest, et Kova on loobunud kontsadest ja kannab võimalikult vähe meiki, selgub, et tema välimus jääb siiski liiga glamuurseks, et õigusmaailmas läbi lüüa.

"Naised ei usalda sind ja mehed ei võta sind tõsiselt. Mehed ei taha mind kunagi palgata, ma mõistan seda, nad ei taha tööle segavaid faktoreid. Nad ümbritsevad end pigem vähem atraktiivsete naistega, kes ei vii mõtteid töölt kõrvale," selgitab Kova.