Sandra Daškova (27) säras laulja Uku Suviste (36), tuntud teleprodutsendi Raivo Suviste poja kõrval aastatel 2013–2015. Paraku polnud sellele kaunile paarile määratud kokku jääda. Sandra leidis oma tõelise elu armastuse hoopis spordiklubist, kus ta mõnda aega administraatorina töötas. "Eks ma käisin siis ka ise trennis, nii kolm-neli korda nädalas, ja miskipärast juhtus sedasi, et Roone sattus samuti siis trenni tegema," meenutab Sandra pea viie aasta tagust esmakohtumist.

"Mina alustasin Sandraga vestlust mitu korda, aga ta ei võtnud vedu," sõnab Roone. Ühel talveõhtul aga pakkus üks Sandra tuttav talle trennist küüti koju ja autojuhiks juhtus olema Roone. Ka siis ei pannud Sandra oma tulevast tähele, vaid lobises sõbraga. Möödus kaks kuud, kuni ühel päeval Roone kirjutas Facebookis Sandrale ja kutsus teda kohtingule. Sandra jättis vastamata. Roone ei jätnud aga jonni. Ta läks järgmisel päeval trenni ja võttis teema uuesti üles.

"Mina aga pööritasin silmi ja keerasin talle selja," kihistab Sandra naerda. Neiu tahtis veel vaba ja vallalise elu nautida, pealgi olid juba paljud mehed üritanud teda spordiklubis "ära sebida".