Tallinna vanalinnas Viru tänaval asuv Goodwin The Steak House tähistas neljapäeval, 16. mail meeleoluka peoga oma kümnendat tegevusaastat. Vana Hollywoodist inspireeritud glamuurset õhtut viis läbi Ženja Fokin. Autentset hõngu lisasid Utopia Entertainment kabareetüdrukud ning mahehäälne Anna Curly. Vinüülidel keerutasid plaate Retro- DJ’d. Oma õnne sai panna proovile Blackjacki lauas, toimus auhinnaloterii. Kohal olid mitmed kuulsused, nende seas Anu Saagim, Daniel Viinalass, Grete Paia, Brigitte Susanne Hunt, Helen Adamson, Jana Hallas ja paljud teised.

Peakokk pakkus külalistele vaid selleks peoks valminud erimenüüd, kus olid aukohal valitud lihad. Serveeriti šampanjat ja austreid, ning baarmenid valmistasid imelisi kokteile.

Goodwini liharestorani on üles ehitanud ekspertide meeskond eesotsas tegevjuhi Janar Laasiga, kes on oma teadmised ammutanud tõelise biifsteegikultuuri radadelt Ameerikast ja Austraaliast. Goodwini nime all tegutsevad veel sõsarrestoranid Helsingis ja Zürichis

Ameerika klassikalisele steakhouse’ile kohaselt on Goodwin jäänud oma liistude juurde. Hoolikalt valitud klassikaline interjöör, unistuste lihatoidud, sekka uskumatult lai mereannivalik ning täpiks i-le oivaline veini- ja kokteilikaart. Restorani meeskonna on kokku pannud Goodwini juhataja Natalja Tuncay. Köögi poolt juhatab peakokk Jevgeny Karnaukhov, kes on liharestorani tegemiste juures olnud esimesest päevast saati, vastutavas rollis aga viimased kaheksa aastat. Tema motoks on pakkuda kvaliteetset klassikat. Jevgeny vastutab nii Helsingi kui ka Zürichi restoranide eest ning on samuti grupi neljanda restorani, Itaalia sugemetega La Vita Bella peakokk. Goodwini restorani eripäraks on tipptasemel liha. „Oleme ainuke koht Tallinnas, mis müüb läbikasvanud värsket Austraalia päritolu liha, mida ei ole külmutatud. Meie biifsteegid on valmistatud üksnes maailma parimast toorainest. Ideaalseks valmistamiseks kasutame ainulaadset söeahjus küpsetamise tehnoloogiat,“ selgitab kulinaarseid tagamaid peakokk Jevgeny Karnaukhov.

Veinikaardi on kokku pannud sommeljee Kristel Koitla. Selle põhirõhk on vana maailma veinivalikul, kuid uue maailma parimad pärlid on samuti sisse võetud. Kokteilid on tehtud baarmenide poolt ja Kristeliga harmooniasse kooskõlastatud.