1. Jennifer Lawrence pissib kraanikaussi


"Ma olen mõnda kraanikaussi pissinud," tunnistas Lawrence. "Kui kaks tüdrukut lähevad wc-sse, siis keegi peab kraanikausi võtma. Mulle tegelikult meeldib kraanikaussi kasutada. Võib ju oodata, aga kui see, kes ootama peab, olen mina, siis ma valin kraanikausi," kirjeldas Lawrence ja tunnistas, et peale sellist käiku ta käsi küll ei pese.

2. Jessica Simpson ei pese hambaid


"Mu hambad on nii valged ja mulle ei meeldi, et nad nii libedad oleks koguaeg," kirjeldas Simpson. "Aga ma kasutab suuvett ja niiti iga päev. Lihtsalt ei pese neid iga päev. See on väga imelik, aga mul on hea hingeõhk."

3. Snooki kasutab koorimiseks kassiliiva


Tõsielustaar Snookie avaldas, et tema kõige parem koorimisvahend on kassiliiv. "Mulle kindlasti meeldib palju guugeldada ja mulle ei meeldi kulutada palju raha ka SPA teenustele. Seega ma guugeldasin, et mida ma veel võiks kasutada, mis oleks odavam. See oli kassiliiv."

4. Catherine Zeta Jones ja hambad


Naine tunnistas, et tema kasutab hammaste pesemiseks vaid maasikaid. Ta nimelt usub, et need on asendamatud, sest miski muu ei tee ta hambaid nii puhtaks.

5. Mitmed staarid on loobunud deodorandist


Näiteks Matthew McConaughey on avaldanud, et talle ei meeldi deodoranti kasutada, sest ta ei taha, et tal peale enda lõhna mõni muu aroom küljes oleks. Tema mõtteid jagavad ka mitmed teised Hollywoodi staarid. Näiteks Cameron Diaz, Julia Roberts ja Bradley Cooper.

6. Robert Pattionson ei pese juukseid


"Kui sind ei huvita, kas su juuksed on puhtad või ei. Miks peaks neid pesema," arutles Pattinson. "Ma ei korista ka oma korterit, sest mind ei huvita. Mul on korter magamiseks ja mu juuksed on lihtsalt, tead küll, peas olemiseks. Mind ei huvita, kas need on puhtad või ei."

7. Brad Pitt ei käigi tegelikult pesemas


"Mul on kuus last. Kõik, mis sa tegema pead on võtma paar kiiret salvrätikut," kirjeldas Pitt, miks tema hoopis beebidele mõeldud niiskeid lappe kasutada eelistab. "Kutt, mulle pissitakse terve päev peale, mul ei ole aega, et pesemas käia."

8. Terrence Howard ei käi kohtamas naistega, kes kasutavad WC-paberit


"Tualettpaber, ja mitte ühtegi beebilappi, vannitoas" kirjeldas Howard, mis talle nasite juures vastu hakkab. "Kui nad kasutavad kuiva paberit, siis ei puhasta nad end täielikult. See on lihtsalt must. Seega kui ma lähen naise majja ja näen WC-paberit, siis selgitan seda. Ja kui ta siis ei hakka beebilappe kasutama, tean, et ta on must inimene."

9. Johnny Depp ei armasta pesemas käia


Kuigi Depp ei ole kunagi tunnistanud, et ta hügieenirituaalidel mingeid omapärasid oleks, siis mitmed temaga koostööd teinud inimesed tunnistavad, et veidrused on näitlejal kindlasti. Näiteks võib mööduda väga mitu päeva, ilma, et Depp pesemas käiks. Selgub, et sama komme on ka mehe endisel abikaasal, modellil Vanessa Paradisil.

10. Orlando Bloomi mustad riided


Selgub, et piraadid võivad pähe hakata ja ka Hollywoodi hurmuril Orlando Bloomil on komme ennast mitte pesta, me räägime lausa nädalatest. Väidetavalt läks Bloom oma endisest kallimast Miranda Kerrist just seetõttu lahku, et naine pidi korduvalt anuma, et mees ei kannaks samu riideid terve nädala, vaid peseks neid vahepeal. Sama käis ka enda pesemise kohta või ilastava koeraga magamise.

Allikad: veebileht Hollywood, Scoop Whoop, Hollyfame, Madamenoire