“Ma väga tahtsin, et Armeenia pääseks finaali, aga ta ei pääsenud, veits kahju,” meenutas Stefan oma poolfinaali järgseid mõtteid. Ning nagu ta juba varem korduvalt on kinnitanud, siis kadeduseuss teda Eesti Laulu järgselt ei näri, Victori lugu meeldib endiselt väga ning rootslase esituses vigu ei otsi. “Me vaatasime poolfinaali Viljandis isa ja sõbraga laua taga ja olime "natuke" heas tujus," muigab ta kelmikalt. "Nii palju, kui nägime, tundus hea. Victor on tubli tegelikult ikkagi. No shit — selline pinge peal, arusaadav ju, nii palju rahvast vaatab. Ja Eestit esindab!“

Nagu paljudele teistele, meeldib üks tänaõhtustest suurfavoriitidest ka Stefanile. “Mulle väga meeldib Holland. Aga kuna see meeldib ka mu tüdrukule, siis minule ei meeldi!” naerab ta, lisades juurde, et on hämmingus enda loo "Without You" sarnasusest tänavuse suurfavoriidi Duncan Laurence'i "Arcade'iga". “Kui ma esimest korda kuulsin, siis mõtlesin et whaaat? Seal on veel üks selline koht, kus (imiteerib suuga Hollandi loo refrääni tammuvat rütmi), et mõtlesin ossa! Seega väga hea, et ma ei läinud — oleks Hollandiga liiga sarnased lood olnud!”

Kuigi juba kaks korda on Eesti Laulu võit olnud Stefanile nii käegakatsutav, siis tunnistab ta, et võidulootust ta maha pole matnud ning kindlasti on plaanis tulevikus veel proovida. "Lugusid on mul palju, igal lool on õige hetk. Oluline on, et oleks äge lugu ja oluline pole, kas see meeldib pigem Eesti Laulu või Eurovisioni publikule. Kellele meeldib, see kuulab!" on ta veendunud ning lisab, et varsti on oodata ka uut lugu, mis peaks ilmuma enne jaanipäeva.