“Kaamera eksimus tõepoolest oli ja ilus see muidugi polnud, aga ei maksa arvata nüüd, et see tulemust väga mõjutas. Tuleb suhtuda ikka pigem, et lihtsalt nii on. Mul on isiklikust kogemusest meeles veel väga mitmeid erinevaid juhtumisi, kus samamoodi on läinud,” muigab Paadam vihjates Eesti Eurovisioni-esitusi ikka ja jälle ootamatult tabavatele tehnilistele viperustele. Victori esitusega jäi Paadam aga väga rahule: “See oli hää. See oli täpselt see, mida arstist iseendalt ja me kõik oleme temalt oodanud.”

Kui üldse miski Paadamit üllatas, siis oli selleks Põhja-Makedoonia vapustav tähelend. Staažika eurolaulueksperdi sõnul ilmestabki see suurepäraselt asjaolu, kuidas otse-eetris õnnestunud esitus võib lõpptulemust põhjalikult mõjutada. “Nagu me tähele panime, mõjutas õnnestunud otse-eetri esitus rohkem professionaale kui tavapublikut. See oli ka põhjus, mis žürii Põhja-Makedooniat hellitas ja rahvas mitte. Ja kui me paneme nüüd tähele ja tuletame meelde ka seda, kuidas meie proffidest koosnev Eesti Laulu žürii Victori “Stormi” ei soosinud ja kuidas rahvas lõpuks selle asja ära klaaris, siis täpselt sama juhtus Victoriga ka nüüd — eri riikide žüriid talle punkte ei jaganud, kuid rahvalt tuli rohkem kui nii mõnelegi teisele,” analüüsib ta.

Madonna-laadse superstaari show’sse kaasamine Paadamile erilist muusikalist muljet ei avaldanud, kuna tema sõnul on vahenumbriks staaride värbamine hästi unustanud vana traditsioon. “Eurovisioni lauluvõistluse ajaloos on seda väga palju kasutatud. Ka meil oli palju megastaaridest soovijaid 2002.aastal Saku Suurhallis. Tõsi, Madonnat nende hulgas polnud. Aga näiteks Modern Talking, Brotherhood Of Man ja terve rida veel võttis ise kontakti. Mina aga ei soovinud neid võtta kahel põhjusel — esiteks, minu kindel soov oli kasutada Eurovisionit maksimaalselt Eesti artistide ja kultuuri huvides ning teha võimalikult palju eksponeerimaks meie muusikat võimalikult paljudest eri žanritest. Teiseks, selles ajahetkes polnud see aktuaalne, kuna polnud võimalust maksta soovitud summasid,” meenutab ta ning lisab juurde, et kõige sügavama mulje jätsid tänavustest vahesooritustest hoopis 2.poolfinaalis esinenud puuetega muusikud.