Peale viimase episoodi filmimist läksid mitmed staarid eriti leidlikuks, et haarata kaasa just see, mida hing kõige rohkem ihkas, vahendab People.

"Mul lubati oma korsett alles hoida," tunnistas Sophie Turner, kes sarjas Sansat mängis. "Ja terve elu kestvad sõprused..."

Maisie Williams, kes Arya Starki kehastas, tõdes, et tema midagi materiaalset endaga kaasa ei võtnudki. "Ma sain endale võtta kõik mälestused ja palju haavu ning sinikaid."

Iain Glen avaldas, et tema jättis mõned oma tegelase ehted endale. "Hoidsin paljud sõrmused endale. Ser Jorahil oli riietusel veidi Dothraki stiili juures, mille elemente oli lihtne omale võtta, seega, jah, ma võtsin need."

"Ma varastasin ühe paari veekindlaid sokke," tunnistas Hannah Murray. "Ma osalesin ühes teises, väga madala eelarvega filmis "Bridgend", kus filmisime rannas ja mu jalad pidevalt läbimärjad olid. Käisin pidevalt ka "Troonide mängu" tegemas ja otsustasin, et pean need sokid võtma, sest teise filmi eelarves neid ei olnud."

Carice van Houten võttis samuti endaga väga praktilise asja. "Ma võtsin sooja andva pesu. Eelkõige seetõttu, et Melisandre'i kaelakee tegelikult ei toiminud."

Kristian Nairn, kes Hodori rolli täitis, võttis endaga kaasa tükikese uksest, mis tegelasele kõige olulisem detail oli. "See uks läks mul käes katki, seega oli juba tükkideks, ja väike tükk, millel ka võltslumi peal oli, selle hoidsin alles."

Isaac Hempstead-Wright tunnistas, et oma viimasel päeval jooksis ta võtte platsil ringi ja ei suutnud otsustada, mida kaasa haarata. "Ma võtsin puidust lusika, õlgedest kausi ja puidust toobri. Seega haarasin köögitarvikuid."

Jacob Anderson tõdeb, et tema leidis oma varanduse toast, kus suur kaart oli. "Ma võtsin male jupi."

Draakonite ema Emilia Clarke tunnistab, et temal ei õnnestunud võtta just neid asju, mida hing tegelikult ihkas. "Tahtsin võtta draakoni mune, kuid neid ei antud. Ma arvan, et kõik teised said midagi, aga mina ei saanud."

Liam Cunningham tunnistas, et tema võttis endaga terve hunniku varandust. "Mul on mõõk ja kott ja palju muud. Teil ei ole piisavalt aega."

Vaid üks näitleja tunnistas, et ta ei üritanud midagi endaga kaasa võtta. John Bradley ütles, et tõsiselt kardab probleemidesse sattuda ja ei üritanudki midagi salaja ära viia. "Ma arvan, et kui ma oleks midagi võtnud, siis see oleks olnud see sõrmkübar, mille Sami ema talle andis."