Osana oma 50 miljonit USA dollarit maksvas kohtuasjas lükkab mees endise naise väited tagasi ja väidab, et asitõendid olid kunstlikult tekitatud, vahendab People.

"Ma olen eitanud Heardi süüdistusi, mida ta esimest korda 2016. aastal esitas, kui ilmus kohtusse, et lähenemiskeeldu saada, ja oli omale sinikad joonistanud, mille olemasolu jälgijad ja pealtnägijad järgnevatel päevadel enam ei täheldanud. Jään neid eitama terveks oma ülejäänud eluks."

"Ma ei ole kunagi Heardi ega ühtegi teist naist väärkohelnud."

Vastupidiselt väidab Depp, et hoopis tema oli see, kes naise julmuse all kannatas. Näitleja väidab, et erinevate mõjuainete koostoimel muutus naise käitumine sedavõrd, et ta hakkas vägivallatsema, mida nägid ka teised pealt. Julm käitumine põhjustas mehele mitmeid kehalisi vigastusi. "Ta läks segaseks ja hakkas mu pihta pudeleid loopima. Esimene pudel lendas mu peast mööda, aga siis võttis ta suure klaasist viinapudeli," selgitas mees, kuidas ta pihta saanud sõrm täiesti tükkideks visati.

Heardi advokaat on kõik süüdistused tagasi lükanud.

Kohtudokumentides kirjeldab Depp ka nõmedat tünga, mille naine sõpradega talle 2016. aastal korraldas. Nimelt olid nad enne koos pidutsema minemist läinud ja oma kehad kergendanud Deppi voodile. Hiljem oli Heard seda ka maja omanikule tunnistanud.