Uudistesaates "Seitsmesed" rääkimas käinud Tanel Padar leidis, et laps tuleb inimese ellu, kui on õige aeg. " Ma arvan, et laps teab ja tunneb ja tuleb siis, kui on õige aeg. Ju siis ma olin enne ise piisavalt laps, et mitte isaks saada."

Oma uueks rolliks valmistuma peab iga päev, mis vahel põhjustab ka suisa tuntavat elevust. "Nii, nagu käivad ettevalmistused kodus ja oma teadmiste osas, siis sama sagedaselt käivad ka liblikad külas, kui sa mõtled või vaatad või arutad pruudiga asju."

"Tegelt see maailm on ikka juba nii teistmoodi. Varasemalt, kui mõni sõber jälle isaks sai, siis see tundus nagu tore ja noh... aga siis tundus natuke, et ai, ta tegelikult tahaks ikka sõpradega koos olla, aga naine sunnib teda kodus olema oma lapsega. Ma kujutan ette, et tegelikult see ei vasta tõele."

Kuigi paar on juba otsustanud, kumb lapsega koju jääb, siis avalikustada seda veel ei soovita. "See kindlasti ei tähenda, et ma nüüd teen veel suvel mõned kontserdid ja siis kui see õige aeg kätte jõuab, siis sukeldun ainult mähkmete ja luttide maailma. Ma hea meelega ikka esinen edasi ja olen Laurenile toeks ja me kasvatame seda last koos."