Tuleb välja, et Hollywoodi filmitegijad ei paku Myersile enam tööd tema eelnevate rollide tõttu. Nimelt on mehe viimase kümne aasta linateosed läbikukkunud ning seetõttu kardetakse, et Myersile on jäänud külge maine, nagu tema osalusega filmid oleksid magedad.

Myers on varasemates intervjuudes paljastanud, et alates 1991. aastast on talle saadetud vaid 15 filmistsenaariumit ehk tööpakkumist. Kuid tuleb välja, et koomikuna tuntud Myers sooviks teha just tõsisemaid osatäitmisi ning enamik tema tööpakkumisi lõpetab lihtsalt prügikastis.

Myers tunnistab, et kuigi rahanumber lepingul mängib rolli, siis tegelikuses on kõige tähtsamaks aspektiks ikkagi kirg. Seetõttu ei ole tema viimased osatäitmised olnud meeletud hitid kinodes, vaid nad on koomiku jaoks olnud südamelähedased.

Kuid kõige tähtsam põhjus, miks Myers enam agaralt kinolinadel ei tegutse on hoopis seotud perega. Nimelt eelistab terve varanduse teeninud näitleja filmirollidele hoopis kodust rolli isa ja abikaasana. Hiljuti tuli ta perele ka oluline lisa - Myers ja tema abikaasa Kelly Tisdale said kolmandat korda vanemateks.