Endine bikiinimiss heitis seni veel Siret Kotka-Repinskiga (32) abielus oleva Martini kõrval kaamerasse võiduka pilgu. Martin näikse olevat oma otsuse naiste osas langetanud – Jekaterina seltsis poseerides ei kandnud ta enam abielusõrmust! Veel mõni nädal tagasi oli see tal sõrmes.

Martin ja Jekaterina väisasid Jõhvi päeval nii pidu linna keskväljakul kui ka hilisemat pidulikku vastuvõttu, kus sündis ka juuresolev kaader – paari kehakeel väljendab rahulolu ja harmooniat. Siret veetis samal ajal aega Narva-Jõesuus. Tema Facebooki konto piltidelt on näha, et Riigikogu liige Siret Kotka (Martin ja Siret on, muide, Riigikogus pinginaabrid) kastis koos poeg Morganiga varbad merevette ning neile oli seltsiks ja toeks Martini õde Maria Nikolajeva.

Martin abielusõrmust enam ei kanna ja Jekaterina on senisest abikaasast Antonist lahutanud. Viimane kinnitas paari nädala eest Kroonikale, et Martin on kolinud Jõhvis majaossa, kus elas varem tema Jekaterinaga. Muide, varem Antonile ja Jekaterinale kahasse kuulunud majaosa on 13. mai seisuga vormistatud ainult Jekaterina nimele.

Martin ei vastanud küsimusele, kas tal on kavas Siret Kotka-Repinskist lahutada või nad siiski püüavad veel abielu päästa. Vaikivad ka Jekaterina ja Siret.

Allikas: Jõhvi Facebook