59-aastane Bevan töötas enne penisonile minekut sanitarina. Lahutus täitis Bevani hinge nii tohutu üksildusega, et sellist auku suutsid täita vaid kumminukud, vahendab Daily Mail.

Bevani kodus on 12 nukku, mille välimust ta pidevalt kas peade vahetamise, meigi või riietusega muudab.

Kahe lapse isa tunnistab, et nukkude pildistamine, nendega rääkimine ja nende nägemine oma kodus on just see, mis üksilduse tunnet vähendab.

Hullus plastikust kaaslaste järele algas dokumentaalfilmist, peale mida ta nähtut enam unustada ei suutnud. Esimene nukk, mille Bevan ostis oli tohutu rinnakorviga blond Sarah.

Varem psühhiaatriakliinikus töötanud mees kinnitab, et tal ei ole nukkudega füüsilist kokkupuudet, kuid Sarah talle väga meeldib, mistõttu vahel öösiti ka tema kõrval voodis on.

"Ma hakkasin mõtlema, et mis tunne oleks, kui siin oleks miski, mis näeb välja nagu inimene ja kas see aitaks mul mingit lähedust tunda. Kui ma Sarah tellisin, polnud mul aimugi, mis toimuma hakkab. See oli nagu sügelus, mida kratsida tahad. Vaid tundidega polnud ta minu jaoks enam lihtsalt ese, vaid midagi rohkemat."

Kuigi mees väidab, et ei räägi oma nukkudega, siis tunnistab isegi, et tuleb ette ka erandeid. "Ma ei ole veel sinnamaani läinud, et oma nukkudega räägiks. Räägin mõnega neist vahel küll, aga ma ei oota, et nad vastaks."

Alguses proovis isa oma hobi varjata, kuid peagi muutus üha lohakamaks ja lapsed hakkasid leidma majast esemeid, mille päritolu jäi segaseks.

Kui 19-aastane Rhiannon leidis pildi ühest isa armastatud nukust, tunnistas Bevan üles, kuidas ta ennast peale pensionile jäämist tunneb.

Kuigi praeguseks on lapsed isa omapärase hobiga harjunud, siis Rihannon tunnistab, et see kõik võttis aega. "Ma mõtlesin, et kui see on asi, mis ta õnnelikuks teeb, siis miks ma peaksin ees seisma. Mulle ei pea see meeldima, aga ma ei pea sellepärast ka vastik olema."