1. Kethi Uibomägi ja Toomas Sarapuu


Kethi Uibomägi

Veebruaris kinnitas Uibomägi, et tema ja kallima Toomas Sarapuu teed on lahku läinud. Paar kohtus 2016. aastal läbi ühise väga hea sõbra.

2. Mailis Reps ja Agris Repšs


Haridus- ja teadusminister Mailis Reps ja härra Agris Repšs

Veebruari alguses jahmatas avalikkust pilt poliitik Mailis Repsi toonasest abikaasast Agris Repšsist, kes tumedapäise lätlannaga Kuubal mesinädalatel oli. Laupäevalehele antud intervjuus tunnistas Reps, et lahutus tuli kui välk selgest taevast. "Mulle öeldi möödaminnes, et on tekkinud keegi. (Peab mõtliku pausi.) Pidime minema lastega Rootsi ja Taani telkimisreisile, ka abikaasale oli laevapilet võetud. Aga siis tekkisid tal mingid kummalised ettekäänded, miks ta meiega tulla ei saa. Küsisin otse, mis siis päriselt selle põhjus on, ja vastuseks tuli, et tal on keegi. Nii et suve lõpus elasin läbi esimese tõelise šoki. Järgnes faas, mis abielunaisel ikka tekib: küll ta tuleb mõistusele ja naaseb koju."

3. Evelin Ilves ja Siim Rikker


Evelin lves kodus

Märtsis teatasid oma lahutusest Evelin Ilves ja Siim Rikker, kes juba 2015. aastal koos meediale silma jäid. Me ei ela ühe katuse all, aga kodurestorani ja Hiiumaa söögikohta Roog teeme koos. Me oleme head sõbrad ja meil on super hea koostöö," kinnitas Ilves Kroonikale.

4. Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski


Siret Kotka-Repinski, Martin Repinski

Mai alguses sai avalikuks, et ka riigikogu liikmetest abielupaari Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski on purunenud. Paari vahele tuli bikiinimiss Jekaterina Vassiljeva, kes suhte oma toonasele mehele üles tunnistas. "Jekaterina ise tunnistas mulle üles. Ma panin ta fakti ette, istusime maha ja käskisin tal kõik ausalt ära rääkida. See juhtus 6. või 7. märtsil. Ta kinnitas kõike. Muidugi on stressirohke, aga mis parata. Parem nii kui elada vales ja teadmatuses," rääkis Anton Vassiljev Kroonikale.

5. Marko Atso ja Cerli Sarv


Nädala alguses kurvastas fänne teade, et selgeltnägijate saatest tuntud hing Fekeli ja muusik Marko Atso kooselu on läbi. Sotsiaalmeediasse postitatud pildil teatas, paar, et jäävad ühist aega heaga meenutama. "Meie elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta iial teineteist!"

6. Kristiina Heinmets-Aigro ja Arvi Aigro


Kristiina Heinmets-Aigro

Sellest, et Kristiina Heinmets-Aigro ja Aivar Aigro 15 aastat kestnud abielu on läbi, sai avalikkus teada täna. Kuigi Arvi Aigro lahutust eitab, siis Heinmets-Aigro antis Kroonikale oma kinnituse. "Meil on kolm toredat tublit last ja soovime keskenduda üheskoos nende edasisele heaolule, et tagada neile kaunis ja muretu lapsepõlv. Isiklikus elus keerame mõlemad uue lehekülje, mida täitma hakkame eraldi, aga lapsevanematena jääme alatiseks seotuks."

7. Henrik Normann


HENRIK NORMANN

Ka Henrik Normann teatas täna, et hiljutine kooselu on lõppenud. Tegu oli neljanda kaasaga, kellega asjad päris õiged ei olnud. "Olen kaks korda olnud ametlikult abielus ja neile lisaks on mul olnud kaks pikemat kooselu. Mu elu on selliseks kujunenud. Abielu või kooselu ei ole toode – et ma ei oleks osanud riiulilt ­õiget võtta," rääkis Normann Kroonikale.