Lenna on üks kolmest naislauljast, kes esinevad 19. juulil iidses lossihoovis Rock in Haapsalu esimesel päeval. Lennaga koos asutvad üles souli- ja jazzmuusika tipp Katie Melua ja leedu art-roki staar Jurga.

Rock in Haapsalu maskuliinsel teisel päeval saab näha-kuulda balladide hitimeistrit Chris De Burghi, briti rokkimet James Morrisoni ja Eesti Laulust tuule tiibadesse saanud Stefanit.

19. ja 20. juulil keerleb Haapsalu linn oma käänuliste tänavate, kohvikute, Paralepa ranna ja kuulsa keskaegse linnusega festivalilainel. Kolmandat korda toimuv Rock in Haapsalu on eelnevatel aastatel kokku toonud suveõhtute nautlejad ja hea muusikamaitsega külastajad.

Kõik seda saab nautida käsikäes piiskopilinnusesse rajatava toidutänavaga, kus on esindatud kümnete eri maitsetega tänavakohvikud. Mõeldud on ka autota tulijatele - peale kontsertkava lõppu sõidavad bussid Haapsalust Tallinna, mille pileteid saab Piletilevis ka ette ära osta.

Eelmisel aastal esines välja müüdud „Rock in Haapsalul“ kuum südametemurdjate duo 2Cellos, kes ei jätnud publikut külmaks ei oma ülikvaliteetse show ega välimuse poolest. Kaks aastat tagasi andsid festivalile hoo sisse Paul Young, Gary Brooker sümfooniaorkestriga, Suzi Quatro ja Bonnie Tyler. Eesti muusikat esindasid Tõnis Mägi, Ivo Linna ja Lea Dali Lion.

Vaata videost, kuidas Lenna teavitab fänne enda esinemisest: