15. Jennifer Lopez ja Chris Judd: seitse kuud

J-Lo tutvus enda teise abikaasa Chrisiga, kui mees palgati Lopezi taustatantsijaks “Love Don’t Cost a Thing” muusikavideosse. Nad abiellusid 2001. aasta oktoobris ja lahutasid seitse kuud peale seda, 2002. aasta juulis.

14. Pamela Anderson ja Kid Rock: viis kuud

Pammy abiellus rokkstaarist Kid Rockiga romantiliselt ja…bikiinides. Kuigi romanss algas tormakalt, siis vaid viis kuud peale abiellumist, lasid nad abielu tühistada. Siiski jäi Pammy eksmehe ja Kidi vahele vihavaen ning 2007. aastal ründas Kid Rock Tommy Leed MTV muusikaauhindade jagamisel.

13. Lisa Marie Presley ja Nicholas Cage: neli kuud

Elvise fänn Nicholas Cage abiellus Kuninga lapselapsega Hawaiil, 2002. aasta augustis. Abielu oli aga hukule määratud ning lahutus anti sisse sama aasta novembris. Lisa Marie oli põgusalt abielus ka Michael Jacksoniga. Nad abiellusid 1994. aasta mais ja lahutasid 1995. aasta detsembris.

12. Renee Zelwegger ja Kenny Chase: neli kuud

Paarike tundis teineteist vaid viis kuud, kui nad juba otsustasid leivad ühte kappi panna. Nad abiellusid Kariibidel, 2005. aasta maikuus. Abielu tühistati neli kuud hiljem, kuid sellest sündis laul “Better As a Memory,” mille Kenny südamevalus kirjutas.

11. Bradley Cooper ja Jennifer Esposito (4 kuud)

Pärast filme “Pohmakas” ja “Kõrvalnähud” teadsid kõik, kes on Cooper, kuid paljud ehk ei mäletagi Jenniferi, kes mängis filmis “Eelmise suve saladus 2”. Nad abiellusid 2006. aasta detsembris ja andsid lahutuse sisse järgmise aasta aprillis.

10. Nicky Hilton ja Todd Meister (3 kuud)

Las Vegases abiellunud miljonäripreili ja ettevõtja lahutasid kolm kuud hiljem, sõnades, et vahemaa ei soodusta seda liitu.

9. Kris Humphriesja Kim Kardashian (72 päeva)

Nende noorte abielu kestis 72 päeva. Nüüd on Kim abielus räppar Kanye Westiga, Kris aga pildilt kadunud. Peale selle on Kim olnud neli aastat abielus ka produtsent Damon Thomasega aastatel 2000-2004.

8. Drew Barrymore ja Jeremy Thomas (6 nädalat)

Näitlejanna Drew abiellus esimest korda 19-aastaselt, mil ta heitis ühte baariomaniku Jeremy Thomasega. Abielu sõlmiti 20. märtsil 1994. aastal. Ometi lahutasid nad oma abielu vaid kuus nädalat hiljem, 28. aprillil.

7. Eddie Murphy ja Tracey Edmonds (15 päeva)

Filmirežissööriga abiellunud koomik teatas 15 päeva pärast romantilist tseremooniat Bora Bora saarel: “Pärast hoolikat kaalumist ning arutelu oleme otsustanud, et meie suhet pole enam defineerida tarvis” ja nimetas toimunud registreerimist sümboolseks liiduks.

6. Mario Lopez ja Ali Landry (13 päeva)

Kunagine Miss USA ja “Päästja koolikella” staar kohtusid missivõitslustel, kus Ali osales ja Lopez kommenteeris. Nad abiellusid 2003. aasta suvel ning andsid lahutuse sisse 13 päeva hiljem viidates mehe truudusetusele.

5. Dennis Rodmann ja Carmen Electra (9 päeva)

Endine Playboy modell Carmen Electra ja korvpallistaar Dennis Rodman abiellusid Las Vegases 1998. aasta novembris. Väidetavalt olid mõlemad abiellumise ajal purjupurjus ja seetõttu tühistati abielu vaid 9 päeva hiljem.

4. Cher and Gregg Allman (9 päeva)

Kolm päeva peale lahutamist Sonny Bonoga 1975. aasta juunis, põgenesid Cher ja muusikust Gregg Allman Las Vegasesse abielluma. Siiski olid mehe alkoholi- ja narkoprobleemid Cherile liiast ja naine andis lahutuse sisse — vaid 9 päeva hiljem.

3. Dennis Hopper and Michelle Phillips (8 päeva)

Ansambli The Mamas and The Papas lauljatar Michelle ja näitleja Dennis tutvusid filmi “The Last Movie” võtetel. Nad abiellusid 31. oktoobril 1970. aastal. Lahutus leidis aset aga juba 8. novembril. Hopper oli kurikuulus oma ebastabiilsete suhetega naistega — mees oli abielus olnud lausa viis korda!

2. Britney Spears ja Jason Alexander (55 tundi)

Kuigi Britney on teinud palju kummalisi asju, näiteks raseerinud oma pea kiilakas, on kõige kahtlasem tema 55 tunnine abielu Jason Alexanderiga. Spears abiellus enda lapsepõlvesõbraga Las Vegases 2004. aastal. Lauljatar sai oma veast aru vaid 55 tundi hiljem ja abielu tühistati.

1. Robin Givens ja Svetozar Marinkovic (7 minutit)
Seitsme minuti abieluks kutsutava liidu üle visatakse siiani nalja, sest täpne aeg pole teada. Kuid on teada, et samal päeval, kui nad abiellusid, anti ka lahutus sisse, nii et noorpaar ei jõudnud koos isegi ühele pildile.