Pärast valusat lahkuminekut avalikustas Aniston, et temale teeb haiget, et kõik naist süüdistavad selles, et paar lapsi ei saanud. "Meest, kes lahutab, ei süüdistataks kunagi selles, et ta valis karjääri laste asemel. See vihastab mind," avalikustas Aniston, et probleem oli ikkagi Pittist, mitte temas.

"Ma pole kunagi öelnud, et ma ei taha lapsi. Ma olen tahtnud lapsi, ikka veel tahan ja kindlasti ka tulevikus tahan. Mind inspireerivad naised, kellel on karjäär ja perekond, miks ma peaksin ennast limiteerima ühele asjale?" kirjeldas näitlejatar oma esimeses intervjuus pärast lahkuminekut. 50-aastane Aniston pole siiani oma unistust saanud täita, kuid pole veel lootust kaotanud.

Paarile lähedane allikas väitis toona, et hoopis Pitt oli see, kes oli järelkasvule vastumeelne. "Tema jaoks oli see teisejärgune soov, samas Jennifer tahtis lapsi kohe," väitis allikas.

Pitt ja Jolie, kel on kolm bioloogilist ja kolm adopteeritud last, läksid lahku 2016. aastal ning mõned kuud tagasi hakkasid ringlema kuulujutud, et Aniston on oma eksabikaasaga suhteid soojendamas. Pitt käis ka eksnaise suurel juubelipeol, kuid kõmuväljaannete informatsiooni järgi on tal sihikul hoopis teised Hollywoodi näitlejatarid.