Esmasel vaatlusel võib vaatepilt paljusi segadusse ajada. Kuulsad influencerid ei varjagi oma sugu, vastupidi - paljudel on alles jäetud habe ja nad kannavad meestele iseloomulike rõivaid, kuid nad kasutavad igapäevaselt ka kosmeetikat.

Jeffree Star

Üks kuulsamaid nimesid Youtubes on Jeffree Star, kellel on Instagramis ligi 13 miljonit, ning Youtubes rohkem kui 14 miljonit jälgijat. Tal on omanimeline meigibränd, millega ta teenib aastas kuuldavasti 150 miljonit dollarit.


James Charles


Viimasel ajal tähelepanu keskpunktis olnud juutuuber James Charles on kahtlemata üks kõige tuntumaid meigigurusid maailmas. Tänavu osales ta isegi MET-galal, kuhu kutse saamine on keeruline ka kõige tuntumate inimeste seas. Ta sõbrustab teiste maailmakuulsate staaridega nagu Kardashianid, Demi Lovato, Katy Perry jne. Tal on Youtubes ligi 16 miljonit jälgijat.

Manny Gutierrez

Manny Gutierrez ehk Manny Mua ei varja oma videotel ning piltidel habet ning mehelikkust. Sellele vaatamata jälgib teda Youtubes ligi 5 miljonit inimest. Tal on samuti oma meigibränd, Lunar Beauty, mis toodab kosmeetikat. Tema meigipaletid maksavad sama palju nagu Kylie Jenneri omad.

Gabriel Zamora

Gabriel Zamora on tõusev täht Youtube maailmas. Ta on öelnud, et tema missiooniks on maailmale selgeks teha, et meigitud mehed on uus normaalsus. Ta teeb oma videosid nii inglise kui hispaania keeles. Ta lävib teiste kuulsustega nagu Kylie Jenner ning Kim Kardashian.