Ameerika näitlejatar olla olnud enne kuninglikku staatusse tõusmist kirglik Hillary Clintoni toetaja ja ründas Trumpi kampaaniat valimatute vahenditega. Teravaimad väljaütlemised jäid 2016. aastasse, mil tulevane hertsoginna teatas, et Trump on naistepõlgur ja üksmeelse rahva lahutaja ning ähvardas lausa USAst lahkuda, kui Trump peaks Valgesse Majja pääsema. “Ma ei taha mingil juhul elada sellises riigis, kus Donald Trump saab oma äranägemise järgi toimetada!” korrutas Meghan väga mitmetes intervjuudes.

Väljaanne The Sun otsiski kõik need seisukohavõtud üles, köitis kokku ja ulatas keset intervjuud Trumpile, lootes teda piinlikku olukorda asetada. See läks korda, kuna presidendil polnud midagi muud teha, kui kohmetult kokutada: “Sooh! Mis ma ikka selle peale öelda oskan? Ma polnud kursis, et ta on selline vastik naine.” Järgnev üllatas aga kõiki — president on ju lausa kurikuulus selle poolest, et solvab kõiki teda kriitikaga kostitanuid ülevoolava sõimuga, ent oma järgmistes pöördumistes tegi ta hoopis kannapöörde ja asus Meghanit kiitma: "Ta on suurepärane Ameerika printsess. Ma olen kindel, et ta saab suurepäraselt oma ametiga hakkama. Ma loodan igal juhul talle parimat!”

Trumpil on plaanis kohtuda kuninganna Elizabethi, printside Harry ja Williamiga ning otseloomulikult Kate’iga. Meghan on teada andnud, et tema kohtumisel ei osale, kuna on ametlike andmete kohaselt lapsehoolduspuhkusel. Trumpi-vastast meelsust arvestades on tal aga ilmselt enam kui hea meel selle vabanduse taha pugeda, kuna ametlikult ei tohiks ühelgi kuningakoja liikmel olla mingeid poliitilisi eelistusi.

Ameerika presidendil on plaanis Inglismaal viibida kolm päeva ning ta võtab kaasa ka kõik oma täiskasvanud lapsed ja nende abikaasad, et Ivanka, Tiffany, Eric ja Donald juunior saaksid kuningliku perekonnaga tutvuda. On teada, et Trump toetab Boris Johnsoni kandidatuuri järgmiseks peaministriks ning püüab ka tema jaoks aega leida. Politsei on mitmekordistanud jõude, et tagada turvalisuse Londoni tänavail, kuna oodata on arvukalt protestiaktsioone.