Kui oled Elisa kasutaja


1. “LEGO film 2”

Elisa Elamuse videolaenutuses on pakkuda midagi nii anima kui ka Lego fännidele. “LEGO film 2” on kauaoodatud järg populaarsele ülemaailmsele fenomenile, millest kõik alguse sai. Film toob Bricksburgi kangelased taas kokku märulit täis seikluses, et päästa oma armastatud linn. Viis aastat on möödas ajast, mil kõik oli äge. Nüüd aga seisavad kodanikud silmitsi suure ohuga - LEGO DUPLO sissetungijad avakosmosest hävitavad kõike kiiremini, kui linnaelanikud taastada jõuavad. Nende alistamine ja harmoonia taastamine LEGO universumis viivad Emmeti, Lucy, Batmani ja nende sõbrad kaugetesse avastamata maailmadesse ja imelikku galaktikasse. Filmi eestikeelses versioonis annavad kangelastele hääled Priit Võigemast (Emmet ja Rex Ohuvest), Kaisa Selde (Lucy), Saara Kadak (Ultrakiisu), Indrek Ojari (Batman), Kaire Vilgats (Kuninganna Watevra Wa'nabi) ja Maiken Schmidt (Kindral Kaos) ning Sergo Vares (Metallhabe), Mikk Jürjens (Benny) ja Kaspar Velberg (Jäätisetuutu).


2. “Koera kodutee”

Teine leid sellel nädalal meie videolaenutuse UUS kaustast on südamlik perefilm “Koera kodutee”. Film räägib koer Bella eepilisest 650 km pikast koduteest pärast seda, kui ta lahutatakse arstitudengist ja loomakliiniku vabatahtlikust, armastatud inimesest Lucasest. Sihikindlal rännakul puudutab Bella paljude elusid, alates orvust puumakutsikast kurva saatusega kodutu veteranini. Bella ainulaadne südikus ja usk toovad rõõmu ja lohutust kõigile, keda ta kohtab.

3. “Valgus ookeanide vahel”

Filmimaailmast leiate romantilise draama “Valgus ookeanide vahel”, kus mängivad kahekordne Oscari-nominent Michael Fassbender, Oscari-võitja Alicia Vikander, Oscari ja Kuldse Gloobuse võitnud Rachel Weisz (“Ustav aednik”) jpt. Pärast nelja piinarikast aastat läänerindel naaseb Tom Sherbourne Austraaliasse ja võtab vastu majakavahi töö Janus Rockil, mis asub rannikust pea poole päeva sõidu kaugusel. Saarele, kuhu kaubalaev saabub vaid korra hooaja jooksul, toob Tom ka oma noore armastava naise Isabeli. Aastaid hiljem, pärast kaht nurisünnitust ja ühe lapse surnult sündi, kuuleb leinav Isabel lapse nuttu. Kaldale triivib paat, milles surnud mees ja nuttev beebi. Tom, kes piinliku täpsusega kõik kirja paneb ja kelle põhimõtted on kohutavas sõjas kõikumatutena püsinud, tahab mehest ja beebist kohe võimudele teada anda. Isabel aga väidab, et beebi on jumala kingitus, ning Tomi vastuväidetest hoolimata jätavad nad lapse endale ja panevad talle nimeks Lucy. Kui laps on kahene, naasevad Tom ja Isabel mandrile ning peavad taas harjuma mõttega, et maailmas on ka teisi inimesi, kellest üht on nende otsus rängalt mõjutanud.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja

"Müstilise kellaga maja“ ("The House With A Clock In It's Walls", 2018)

John Bellairsi armastatud lasteraamatul põhinev “Müstilise kellaga maja” jutustab 10-aastasest Lewisest, kes läheb elama oma onu vanasse krääksuvasse majja, millel on salapärane tiksuv süda. Lewise unise ilmega uues kodulinnas aga hakkab pulbitsema elu, kui poiss kogemata surnud äratab ning siis end sortside ja nõidade maailmast leiab.

Peaosades armastatud koomik Jack Black (“Rokkiv kool”) ja kahekordne Oscari-võitja Cate Blanchett.

Osatäitjad: Jack Black, Cate Blanchett, Kyle MacLachlan

Režissöör: Eli Roth


Kui oled Telia kasutaja


1. "Härrasmees Jack“ ("Gentleman Jack“)

Seriaal on kättesaadav Telia HBO keskkonnas.


2. "Stand-up show "Oma Jope"

3. "Tere tulemas Marwenisse“ ("Welcome to Marwen“)

4. "Poiss, kellest sai kuningas“ ("The Kid Who Would Be King“)

5. "Üksiku soki söödik“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "When They See Us"


2. "Always Be My Maybe"

3. "Homeland"

4. "Bodyguard"

5. "About a Boy"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Good Omens"

2. "The Blue Lagoon"

3. "L.A. Confidential"

4. "Men In Black 3"

5. "Concussion"