Tuleb välja, et kaunis näitlejatar rikkus ise oma šansid ära. "Grey anatoomias" doktor Izzie Stevensit mänginud naine rikkus sarja loojatega suhted totaalselt ära. 2008. aastal oli ta nomineeritud ka Kuldse Gloobuse auhinnale, kuid loobus sellest, sest väitis, et sarja loojad pole loonud talle sellist rolli, mis vääriks suursugust auhinda. Loomulikult selline kommentaar ei sobinud stsenaristidele ega ka menuseriaali telekanali ülemustele.

See polnud aga sugugi viimane kord, kui Heigl hammustas kätt, mis teda toidab. Pärast peaosa kinohitis "Knocked Up" väitis ta avalikult, et temale kirjutatud roll oli väga seksistlik. "See maalib naistest kuvandi, et nad on kuivikud ja ei oska nalja teha ja mehed on lõbusad, tobedad ja armastavad lõbutseda."

Tuleb välja, et näitlejatar on väga raske ka filmivõtetel. "Ta võib sulle maksma minna palju aega iga päev võtetel. Probleemid garderoobiga, ta ei tule lihtsalt kohale või tal on küsimusi stsenaariumi kohta," ütles mõned aastad tagasi Heigliga filmivõtetel kohtunud meeskonnaliige.

Kuid Katherine pole ainus pereliige, kes Hollywoodi bossidel pea valutama paneb. Probleem on ka tema ema Nancyga, kes on oma tütre mänedžer. "Ma pole kunagi kohtunud inimesega nagu Nancy Heigl. Tal on ropp suu. "Käi p*****! Sa oled kuradi valetaja!" Mida iganes sa talle ütlesid, sa olid idioot," ütles mõne aasta eest Heigliga töötanud allikas.